Ostara Ritual Masterclass for Entrepreneurs

Decide your Course of Action

Donderdag 18 maart / 20:00u / online

Schrijf je hier in voor de GRATIS Ritual Masterclass!

Meer en meer wordt het duidelijk: NU is de tijd om op te staan. De tijd van verbergen is voorbij. De tijd van je kleiner maken dan je werkelijk bent is voorbij. De tijd om je eigen power te ontkennen is voorbij. 

Het is tijd om jouw Wilde, Vrije Zelf volledig te omarmen. Het is tijd om jouw werkelijke kracht te laten stralen, en je gifts te delen met de wereld.

De lente-equinox Ostara, wanneer dag en nacht even lang zijn, is het moment van keuzes maken. Vanaf hier groeit het licht iedere dag meer. Dus besluit hoe jij je licht wil laten stralen dit jaar.

Ostara is in aantocht. Ik deel met liefde de magie van dit jaarfeest met je.

In deze rituele Masterclass maak je de balans op, en weegt je motieven. Je besluit welke koers je wil varen in de komende jaarcyclus. Je maakt krachtige keuzes en krijgt helderheid in je focus voor dit jaar. Deze focus geef je maximale manifestatiekracht met een magisch ritueel.

Dit neem je mee in deze Ritual Masterclass:

  • Een wit kartonnen blaadje en een stift (of verf en kwast) in je lievelingskleur
  • Een (kiezel)steen met minstens 2x1cm plat oppervlak, in een lichte kleur
  • Een kaars en aansteker
  • Schrijfmateriaal en je dagboek/journal/notebook
  • Je aandacht en toewijding aan jezelf

Nice to meet you <3

Hai, mijn naam is Kayleigh, en ik ben De Wilde Ondernemer.

Wild Ondernemen is de connectie met de natuur, met het Oer, met het oorspronkelijke Zelf – in je bedrijf. 

In vroeger tijden leefden we elke dag met het ritme van de natuur. Onze moderne hersens houden van kaders om de transitie naar puur voelen te maken. Daar is niets mis mee – zolang je je realiseert dat het slechts een titel is voor een veel diepere ervaring. 

Ik neem je graag mee in die ervaring, door middel van sjamanistische technieken, persoonlijke rituelen, en hedendaagse kennis. 

Op mijn vijftiende maakte ik voor het eerst kennis met moderne hekserij, paganisme, sjamanisme en de wijsheid van de natuur. Ik leerde onder andere over de cyclus van het Jaarwiel, waarin acht jaarfeesten de ijkpunten zijn in het jaar. Elk met hun eigen kracht en rituelen. Meebewegen op de natuurlijke golven van energie brengt rust, diepgaande inzichten en bovenal… plezier! 

 Ik zie het als mijn missie om begrip van het natuurlijke ritme te bevorderen, en om met name ondernemers te ondersteunen in het optimaal afstemmen op hun eigen ritme. Je bedrijf is immers het meest succesvol als je het volledig op JOUW manier doet – puur, vrij en Wild!

 

Ostara Ritual Masterclass for Entrepreneurs

Decide your Course of Action

Donderdag 18 maart / 20:00u / online

Schrijf je hier in voor de GRATIS Ritual Masterclass!