wilde ondernemers community online
vuur fire overdag afternoon wilde ondernemer kayleigh smith avoja how to passie hart ondernemen ziel storytelling

Welkom thuis bij jouw Tribe

Je bent zelfstandig ondernemer. Je doet werk waar je blij van wordt, en je hebt best leuke klanten. En toch... de adviezen over strategie en 'hoe het moet' duizelen je. Het lijkt allemaal zo oppervlakkig, iedereen is maar aan het rennen. Het lijkt alsof iedereen op z'n eigen eilandje zit en vooral bezig is met winst pakken en targets halen. Dat dát de enige manier is...

Stel dat je kunt werken op een tempo dat natuurlijker aanvoelt? Stel dat je helemaal kunt afstemmen op wat je diep van binnen als waarheid voelt, en dát kunt delen met je klanten? Stel dat je dit niet alleen hoeft te doen, maar samen met andere ondernemers die hun zielsmissie leven? En daar dan ook fijn mee verdienen, op een manier die écht goed voelt?

Goed nieuws: dat kan!

En je bent van harte welkom 🙂

This is what it's all about

Bezield én praktisch ondernemen is de manier om vanuit je hart te connecten met gelijkgestemden. Here's how we do it:

Afstemmen op je natuurlijke ritme

Acht keer per jaar vieren we een van de jaarfeesten met een themaweek. We stemmen af op de energie van dat moment in het jaar met oefeningen, overdenkingen en schrijfopdrachten die je direct praktisch in kunt zetten in jouw onderneming. Zo kunnen jij en je bedrijf moeiteloos meebewegen met de flow van het moment.

Dagthema’s

Elke dag heeft een thema dat jou helpt om te leven en werken vanuit vertrouwen, liefde en optimisme. Stem af op wat jouw ware focus is, en onderneem met hart en ziel op jouw manier!
#pijlenrichten op maandag: Focus bepalen voor de komende week. Richt je aandacht, energie en tijd op datgene wat jij wilt bereiken
#declutterdinsdag: Rommel, in welke vorm ook, leidt af… Neem vandaag 10 minuten om te declutteren (fysiek, mentaal, digitaal…)
#woensdaghelden: (wo)mancrush Wednesday: wie is jouw held, deze week? Wie inspireert jou, en hoe?
#dankbaaropdonderdag: Dankbaarheid praktiseren is de sleutel naar geluk en overvloed. Waar ben jij dankbaar voor?
#vierenopvrijdag: Geef jezelf major schouderklopjes! Op welke acties ben je trots vandaag?
#sibbezaterdag: Je tribe, je clan, je klantenkring… Besteed vandaag extra aandacht aan de uitwisseling van geven en ontvangen met jouw sibbe
#shineonzondag: De dag dat je volledig je licht kunt laten zien! Wat heb je te delen, vandaag? Blogposts, producten/diensten, videos… Alles mag vandaag!

way wolf wilde ondernemer wild woman entrepeneur kayleigh smith avoja

Connect to your Wild Self

Elke maandag trek ik Dierenkaarten voor je… het krachtdier dat verschijnt, kan jou ondersteunen en inspireren de komende week. Ze spreken dat oude, wilde, wijze deel van jou aan met hun unieke eigenschappen en energie.

Met #wildeondernemer kun je op elk willekeurig moment delen over jouw ervaring als wilde ondernemer. Ben je ‘in het wild’ een krachtdier tegengekomen? Heb je een diepere verbinding gelegd met de maan of je eigen energiecyclus? Ben je de natuur ingegaan? Vertel je verhaal en deel je wijsheid en je vragen!

En natuurlijk ben je als eerste op de hoogte van wat ik met je te delen heb ♥