Het belangrijkste om te weten is: wat is jouw EIGEN natuurlijke ritme?

In de natuur wisselen periodes van licht (Keer naar buiten, laat jezelf zien) en donkerte (Keer naar binnen, zorg voor jezelf) elkaar cyclisch af. Beide uitersten hebben een intrinsieke waarde, beiden zijn ze nodig om de andere kant mogelijk te maken.

De zon, de maan en jouw lichaam hebben elk hun eigen cyclus. Maar wat nou als die cycli tegenovergesteld draaien?

Wanneer de maan vol is (naar buiten keren), maar je menstrueert (naar binnen keren). Wanneer het Midwinter is (donker, lage energie), maar de maan is wassend (groei en richting buiten gaan).

Ook op deze schijnbare tegengestelde energie kun je je afstemmen. In je leven, in je business, in de manier waarop je met je klanten communiceert. De verschillende energie-cycli versterken elkaar en zwakken elkaar af, en ook daarmee kun je je voordeel doen! 

In deze GRATIS Advanced Masterclass van een uurtje leer je alles over hoe de cycli van het Natuurlijk Ritme elkaar versterken of temperen, en hoe je daar optimaal gebruik van maakt.

Geef je hieronder op om de Advanced Masterclass bij te wonen. Kies het moment wat voor jou het beste uitkomt.

Mocht je geen van deze momenten kunnen, geef je dan toch op, dan krijg je de replay in je inbox!

Wie ben ik om jou hierover te vertellen?

Hai, nice to meet you, mijn naam is Kayleigh, en ik ben De Wilde Ondernemer 🙂

Op mijn vijftiende maakte ik voor het eerst kennis met moderne hekserij, paganisme, sjamanisme en de wijsheid van de natuur. Ik leerde onder andere over de cyclus van het Jaarwiel, waarin acht jaarfeesten de ijkpunten zijn in energiemomenten in het jaar. Elk met hun eigen kracht en rituelen. Na jarenlang bijeenkomsten rondom deze jaarfeesten te hebben bijgewoond, organiseerde ik ze zelf, en leerde zo de jaarfeesten intiem kennen.

Ook de maan was een belangrijk aspect, en reflecteerde de jaarcyclus in het klein. Door de wassende en slinkende fasen van de maan leerde ik mijzelf beter kennen en kon ik uitdagingen het hoofd bieden. De maan is een constante metgezel in mijn leven, en haar magie gun ik iedereen.

In 2016, een jaar na de geboorte van mijn zoontje, kreeg ik het stickertje PMDD – een uitvergrote versie van PMS. Ik koos ervoor om deze diagnose te zien als aanwijzing van iets dieper liggends, niet puur als een lichamelijke ‘kwaal’. Ik leerde mijn cyclus door en door kennen – hoe ik mezelf kon koesteren in de donkere dagen, en hoe ik ultiem kon stralen in de lichte. Zo heb ik uiteindelijk mijn klachten zodanig kunnen verminderen dat ik inmiddels weer zonder medicatie door het leven kan.

Ook mensen zonder menstruatiecyclus, of cyclus-gerelateerde diagnoses, ervaren pieken en dalen in energie. Ik zie het als mijn missie om meer begrip van dat natuurlijke ritme te bevorderen, en om met name ondernemers te ondersteunen in het optimaal afstemmen op hun eigen ritme. Je bent immers je eigen bedrijf begonnen omdat je de dingen op jouw manier wilde doen 😉 Ik denk dat die eigen manier ook de manier is die het beste werkt.

kayleigh smith wilde ondernemer about over mij bio info wild intuitie ondernemen business vrouw vrouwelijke ondernemer natuurlijk ritme

Dus, wil jij bij de Advanced Masterclass Natuurlijke Ritme zijn? Je bent van harte welkom!

Geef je hieronder op: