26 Jul

Hittegolf als Vuur-Verbinder

wilde ondernemer kayleigh smith fenix phoenix hittegolf heat wave hot summer mindfulness intuitie ondernemen hart ziel

Hittegolf… Welke gedachten vieren er nu de boventoon? Waar wordt je in getriggerd? Welke emoties komen er bovendrijven? En… Welke plannen, dromen en ambities piepen erdoor?

Een hittegolf opent deuren naar je eigen Vuur. Vuur als element van passie, van daadkracht, van creatie. Transformatie… denk aan de feniks die uit haar eigen as herrijst.

Vuur helpt je bij het opstaan voor waar je in gelooft. Vuur draagt je op het podium van het leven, om jouw werkelijke zelf te zijn. Vuur wakkert je creaties aan tot levende manifestaties van wat ooit slechts een droom was.

Vuur gaat nooit uit. Zelfs de grootste vlammenzee kan dimmen tot een klein gloeiend kooltje, zo gaan de dingen soms… maar blaas het aan, voedt het, geef het nieuwe levenskracht, en voor je het weet straalt de gloed van jouw Vuur weer de wereld in. Herboren, met nieuwe inspiratie, en dieper begrip van de creatie van het leven.

Als je bij hoge buitentemperaturen vooral aan het overleven bent (zoals ik #noordelijkbloed), bewaar de conclusies van deze vragen dan voor het moment dat het weer wat afkoelt. Wees een onderzoeker van je innerlijke wereld: observeer, registreer, schrijf op, en laat het dan even voor wat het is. Volg de flow van je lijf en kom in actie wanneer je daar weer de ruimte toe voelt.

Welk kooltje sluimert er in jouw binnenste? Wat mag jij aanwakkeren? Wat herrijst er voor jou de komende tijd uit de as?

Artwork van Isabel Salvador – https://www.isabelsalvadorarts.com/fenix.html

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.