17 Jan

Ik beloof je voor 2018…

beloof 2018 kayleigh smith wilde ondernemer avoja barefoot ondernemen hart ziel liefde werk zelfstandig

Mijn belofte aan jou

Eind 2017 vulde ik het Droombedrijf plan van Marloes Halmans in.  Wat mij enorm raakte was de vraag: Wat beloof je aan je klanten voor het nieuwe jaar? Bij deze deel ik graag mijn antwoord met je.

Ik beloof je te helpen je eigen natuurlijke ritme te vinden, dit serieus te nemen en in liefde te volgen. Ik beloof je te laten zien dat alles wat je voelt en ervaart valide is; of dit nu emoties zijn die als ‘positief’ worden bestempeld of als ‘negatief’. Ik beloof je de schoonheid van rust nemen te laten ervaren. Ik beloof je te leren hoe je jezelf in het leven viert, omdat je écht goed bent zoals je bent. EN je bent lerend, in verandering, groeiend. Ik beloof je te laten ervaren dat het beide kan bestaan.

Ik beloof je verdieping in jezelf, verbinding met je innerlijke kern, kennismaking met je ziel. Ik beloof je te helpen jezelf beter te begrijpen, omdat je van daaruit je leven kunt veranderen, als je dat wilt.

Ik beloof je goed voor mezelf te zorgen, zodat ik jou kan bijstaan in je proces waar nodig. Ik beloof je dat ik mijn best zal doen je beter te leren kennen, zodat ik je datgene kan aanreiken waar je echt mee geholpen bent.

Sacred YES and Sacred NO

Ik beloof je onvoorwaardelijke liefde. Ik beloof je dat dit óók grenzen stellen betekent, zowel aan jezelf als aan een ander. Ik beloof je te tonen dat het okee is om ‘nee’ te zeggen, dit ‘nee’ tot in het diepste van je kern te voelen en te weten dat het okee is om ‘nee’ te zeggen. En ik beloof je ‘nee’ te accepteren van een ander, omdat je capabel genoeg bent om je vraag elders te stellen. Soms zelfs aan je eigen innerlijke wijsheid.

Ik beloof je ‘ja’ te zeggen vanuit mijn hart, als iets wérkelijk goed voelt, ook als het spannend is, ook als het veel van me vraagt. Ik beloof jou te leren ‘ja’ vanuit je hart te zeggen, omdat ‘ja’ zeggen tegen het leven en de liefde het mooiste is wat je kunt doen.

Ik beloof je te leren hoe die JA en NEE als heilig te ervaren, en ze als heilig te communiceren naar je omgeving. Zodat jij jouw JA en NEE kunt eren, óók wanneer je grenzen tegenkomt.

close some doors avoja wilde ondernemer kayleigh smith online natuurlijk wild woman vrouw paulo coelho

Wat ben je mooi, Wilde Ondernemer

Ik beloof je dat ik je prachtig vind. Lief mens wat ben je bijzonder. En wat zijn we dat allemaal, elk zo verschillend en elk zo gelijk. Ik beloof je dat we werkelijk gelijkwaardig zijn, en dat ook jij kunt bijdragen aan het helen van de wereld. Ik beloof je dat ik mijn best zal doen de wereld te helen, en daarin goed op mijn eigen energie let. Ik beloof je te laten zien dat zorgen voor je eigen bron het allerbelangrijkste is, omdat je dan pas écht kunt klaarstaan voor een ander.

Ik beloof je verbinding, met jezelf, met je lievelingsklanten, met je Bron. Ik beloof je Wild Ondernemerschap, rooted in Soul Purpose, praktisch en bezield in deze wereld gebracht. Ik beloof je verbinding, samenkomst en connectie met je tribe van gelijkgestemde zielen.

Ik beloof je mezelf, in liefde, in vertrouwen.

Wat is jouw belofte aan jezelf en je klanten in 2018?

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.