16 Nov

Jarig! 33 – what a magic number

Hiep hiep hoera, 33 jaar geleden kwam ik ter wereld!

Laatst nog op een Vrouwendag kwam het onderwerp ‘leeftijd’ ter sprake. Heel eerlijk: ik ben zo blij dat ik geen puber meer ben. En inmiddels ben ik af van het idee dat je op een goed moment ‘volwassen’ bent en dan dus ‘weet hoe het zit’ en ‘weet hoe het werkt’.

Het leven is een aaneenschakeling van verrassingen, ontdekkingen, lessen en groeiende wijsheid. And I love it!

Nummers fascineren me, in zoverre dat ik me nooit ontzettend verdiept heb in numerologie, maar dat ik wel erg gelukkig wordt van dubbele nummers.

Voordat ik gelijk weer afgeleid wordt door filosofie over getallen, eerst iets belangrijkers:

Wie jarig is, trakteert!

Daarom geldt er een week en een dag (t/m 24 november) grote KORTING op alle online programma’s uit de Wilde Ondernemer Academie!

In a nutshell:

Ondernemen Op Het Jaarwiel
Elk jaarfeest viert een ijkpunt in het jaar. Door af te stemmen op het natuurlijke ritme van de seizoenen, maak je het ondernemen makkelijker, leuker en lucratiever! Je leert meebewegen in de stroming die er van nature is, in plaats van ertegenin te zwemmen.
Nu van €99 voor maar €49!

ReWild Your Life+Business
Breng de wildernis terug in je leven en business! Wie ben je, wanneer je wild en vrij bent? Wanneer je werkelijk leeft wat er in jouw diepste innerlijk huist… dan komt er een kracht naar boven die je laat vliegen! Je wilde, oorspronkelijke zelf staat te trappelen om vrijgelaten te worden. Rewild Your Life!
Nu van €84 voor maar €42!

Summer School
Voor als je wat zonnige inspiratie wilt tijdens de wintermaanden. In zeven lessen krijg je de basics van Wild Ondernemen mee. De Summer School is de light-versie van de Wilde Ondernemer Opleiding ZO.
Nu van €79 voor maar €39!

Savage Daughter
Het meestverkochte online programma uit de Academie. Met dit programma duik je diep in je wilde vrouwelijkheid, en gooi je alle belemmeringen die er van buitenaf op je zijn gekomen, van je af. Set your Savage Self free! Hier lees je meer over dit programma: >klik<
Nu van €159 voor maar €79!

Way Of The Wolf
Wat zou er gebeuren als je volledig leiderschap nam over je eigen leven? In Way of the Wolf ga je op reis met de bondgenoot die er alles van weet: Personal Leadership, the Wild Way – the Way of the Wolf. Hier lees je meer over dit programma: >klik<
Nu van €137 voor maar €69!

Vier Je Eigenheid
We hebben allemaal gelijkaardige ervaringen, en we zijn allemaal uniek. Jouw Eigenheid is wat je onderscheid van anderen. Jouw ervaringen, jouw visie, jouw verhaal. Vier datgene wat jou uniek maakt, because it is a beautiful gift. Hier lees je meer over dit programma: >klik<
Nu van €119 voor maar €59!

Hier zie je ze allemaal op een rijtje in de shop >klik<

 

Wat een feestvreugde! Remember, na de 24e kun je geen gebruik meer maken van deze fantastische korting. Pro tip: ook leuk als Sinterklaas- of Kerstcadeau voor die ene persoon die wel wat Wilde Vrijheid kan gebruiken 😉 Wanneer je ‘t als kadootje koopt, zet er even bij voor wie het is. Doe ik er een leuk strikje om 🙂

Happy birthday to me, en happy shopping to you! Fijn dat je er bent, mooierd, en wat je ook doet… heb een mooie dag!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.