01 Jul

Juni Highlights

Favorite things in June!

Hier de tofste dingen die gebeurden in juni 2017. Deel jouw Juni Highlights in de comments hieronder!

LANCERING DE WILDE ONDERNEMER

 Mijn grootste accomplishment deze week: de lancering van De Wilde Ondernemer! De community van bezielde ondernemers, die leven en werken op hun natuurlijke ritme, is op 21 juni open gegaan. Er staan nog megaveel gave dingen op de planning. For now verzamelen we ons rond het haardvuur, ontdekken we ons eigen natuurlijke ritme en verbinden we ons met ons Wilde Weten! En jij bent ook van harte welkom.

 

Show Your Dreams LIVE dag

Het event wat ik in de planning had staan, ging niet door. In plaats daarvan ben ik met de drie mensen, die zich al aan het event verbonden hadden, de duinen ingegaan voor een speciale Show Your Dreams LIVE dag. We ontdekten onze Ikigai, werkten aan ons verhaal en rekten grenzen op.

Ik ben zo megatrots op deze kanjers. De stappen die ze in zulke korte tijd al gezet hebben, om meer focus te krijgen, helderder te krijgen wat nou de kern is van hun verhaal, en om ze te zien opbloeien voor de camera. I was blown away, in a good way!

Nachtwandeling in Drenthe

21 juni was de Zomerzonnewende: Midzomer. Om de langste dag en kortste nacht te beleven gingen we naar het Nationaal Park Dwingelderveld, in Drenthe, om een speciale nachtwandeling te maken. Naast de bijzondere ervaring van een donker bos bij nacht (met zo min mogelijk lamplicht), was het een kadootje voor m'n ziel om met deze heerlijke mensen gewoon te 'zijn'. We heksen al bijna tien jaar samen en kennen elkaar goed. 

Drenthe is een 'homeplace' voor me: mijn grootmoeder komt er vandaan en de ruimtelijke velden voelen als thuis. Het bezoek aan het OERmuseum in Diever maakte het gevoel van belonging compleet; het was alsof ik weer door 'mijn' hutje in Archeon liep. 

Zó fijn om met m'n Tribe op avontuur te gaan, en mijn hart te voelen resoneren met al die herkenning. 

    

Wat zijn jouw Highlights van juni?

Het vieren van je successen is goed voor je zelfvertrouwen, en helpt je op weg naar je grotere doelen. Dankbaar zijn voor wat 'is', maakt dat je leeft in vertrouwen en overvloed. In de Wilde Ondernemer Facebookgroup besteden we hier twee dagen per week aandacht aan. Take a moment to feed your soul... leef en werk in harmonie met je natuurlijke ritme! 

Deel jouw Highlights hieronder!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.