22 May

De Wilde Ondernemer op Zomer Lorelei 23-25 augustus 2019!

De tweede keer dat het Lorelei festival georganiseerd werd, en de eerste keer dat het open was voor bezoekers, was ik erbij, samen met mijn moeder. Het voelde als thuiskomen, in een warm bad met gelijkgestemde vrouwen, op een prachtig terrein, met heerlijke verwennerij van lichaam en geest.
Sindsdien ben ik als deelnemer, als artiest, en als workshopgever aanwezig geweest op Lorelei. Dit jaar voor het eerst als De Wilde Ondernemer, volledig op eigen titel. En je bent van harte welkom bij de workshop die ik op zaterdag geef!

wolf way howl freedom sing spreek stem

Workshop: De Ondernemende Oervrouw (zaterdagmiddag 15:30 – 17:00, tent 6, veld 2b)
Diep binnenin je voel je een oproep. Je hebt iets te delen met de wereld, vanuit je hart en ziel, vanuit je authentieke Wilde Oeroude zelf. Je wilt anderen graag verder helpen met jouw gifts, en er liefst nog goed mee verdienen ook. Maar hoe blijf je bij die pure Jij die je bent, in de moderne wereld van schaarste- en angstmarketing, van overprikkelende social media en van haast oneindige guru’s die allemaal iets anders propageren? In deze workshop ontdek je wie die ondernemende Oervrouw in jou is, hoe zij jou kan helpen om succesvol te zijn, en hoe je jouw zielsverbonden, authentieke boodschap met de wereld deelt. Op jouw manier, op jouw tempo, in jouw stijl.

Na deze workshop weet je wat je concreet kunt doen om jouw oeroude instinct en je cognitieve brein te laten samenwerken, om je zielsverbonden onderneming te laten stralen!

We werken met visualisatie, met schrijfopdrachten en uitwisseling onderling. Neem schrijfwaar mee, en een matje of vachtje om op te zitten.

ontwaak wilde weten ondernemer kayleigh smith online business wild nature stier redhead wild woman

Individuele Wild Soul Sessions
Gedurende het festival ben ik beschikbaar voor een-op-een sessies van een uur, om jouw Wilde Ziel te laten spreken. Ben je zoekende? Voel je een belemmering die je niet goed kan vatten? Wil je je rauwe, ongetemde Zelf de vrijheid geven? Met behulp van Krachtdierorakelkaarten en de spiegeling van de natuur onderzoeken we jouw vraag en het antwoord dat verschijnt.

Ik heb in totaal vier plaatsen beschikbaar; stuur me een mailtje als je hier gebruik van wilt maken!
Normaal kost deze sessie €89 ex btw; speciaal voor Lorelei geldt het donatie-tarief. Pay what you can! <3

Lorelei Thema 2019: De Zwarte Madonna
Het thema van de Zomer Lorelei is dit jaar de Zwarte Madonna. Ik ken haar eigenlijk niet goed, dus toog ik naar het wereld wijze internet 😉 Wat me opviel in wat ik las is dat zij eigenlijk een verzameling is van Oergodinnen, van het oorspronkelijk goddelijk Vrouwelijke… vormgegeven in een Madonna. En zo wellicht makkelijker te begrijpen voor hen die (nog) niet zoveel vat kunnen krijgen op dat Oer, dat oude, dat oorspronkelijke Weten dat in onze botten leeft. Het vereren van een Godin is immers zo oud als de mensheid zelf.

Het enige wat wij hoeven te doen is ons openstellen voor de mogelijkheid. Dan komt ze vanzelf naar je toe…

Meer weten en tickets kopen? https://www.loreleifestival.nl/

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.