01 Nov

November cadeautjes blijheid!

Come join in the festivities!

Jaaaa het is November, en dat betekent… kadootjesmaand! Voor De Wilde Ondernemer dan, want 16 november ben ik jarig, en het leek me erg leuk om dat ook binnen mijn onderneming grootsch te vieren. En omdat delen gelukkig maakt, heb ik deze hele maand allerlei leuks voor je in petto. Visualisaties, worksheets, klaar-om-te-printen graphics die je zó op je koelkast kunt hangen als reminder… Allemaal om jou nóg meer in contact te brengen met dat Wilde Intuïtieve diepe Weten wat je in je hebt. Voor de handigheid zet ik alles hieronder op een rijtje. Gedurende de maand vul ik deze lijst aan (dus als je dit in de toekomst leest, lucky you, kun je alles in één keer downloaden ;))

En… dat is nog niet alles! Want…

Dikke korting én kadootjes op programma’s!

Jazekert, je leest het goed: de drie anytime-programma’s van De Wilde Ondernemer kun je de héle maand november tegen dikke korting kopen! Hoe dik? €49 per programma. Korting van honderden euro’s dus! Daar kun je nog eens een taartje van eten 😉 En het mooiste is: je kunt deze programma’s op elk moment volgen dat je maar wilt. Dus je kunt ‘m ook nu aanschaffen, en dan ergens volgend jaar ‘aan’ zetten. Volledig op jouw ritme, ’cause that’s how we do things around here.

PLUS dat je in november een leuk kadootje krijgt bij je aanschaf van deze programma’s, helemaal afgestemd op het programma van je keuze. Want, nogmaals, kadootjes geven is leuk 😀 (ja, ik zal maar gewoon eerlijk zijn, dit is 90% self-interest. En jij krijgt er een kicken programma voor terug. Goede deal toch? :D)

Welke programma’s zijn dat dan?

Leescht het hier:
Way of the Wolf
Savage Daughter
Vier Je Eigenheid

Gauw kiezen dus! Je kunt dit ook voor een ander aanschaffen (met Sint en Kerst in het vooruitzicht), stuur me in dat geval even een mailtje.

samhain halloween ondernemen ritmisch natuurlijk wilde ondernemer ritme intuitie authentiek wild woman kayleigh smith avoja creatiekracht

Kadootjes, kadootjes, kadootjes

Hier vind je de groeiende lijst met leuks die ik voor je heb! Elke keer dat er iets nieuws is lees je ‘t ook op de Wilde Ondernemer Facebookpagina, dus hou die vooral ook in de gaten.

  1. Een heerlijke centering meditaite, om je te verbinden met het Aardse, het Hogere en jouw plaats ertussenin 🙂 Download ‘m hier: >klik<
  2. Superfijne en uitgebreide poster met overzicht van de natuurlijke ritmes van het leven: De seizoenen/jaarfeesten, de maan, de menstruatiecyclus en je adem. Download ‘m hier: >klik<
  3. DRIE verschillende kaartleggingen die je kunt doen voor meer inzicht en begrip in je onderneming! Download ‘m hier: >klik< Geen orakelkaarten bij de hand? Hier(orakelkaarten), hier(runen) en hier(tarot) vind je online orakels!
  4. Een visualisatie om je Wilde Zelf te ontmoeten… Awaken your Wild Knowingness! Download ‘m hier: >klik<
  5. Een allereerste aanzet om je werk te verwilderen… In vijf simpele manieren! Download ‘m hier: >klik<
  6. Plan je komende jaar op het natuurlijke ritme van het Jaarwiel… meebewegend met de energie van de seizoenen! Download ‘m hier: >klik<
  7. Vertel je verhaal op het ritme van de maan… met inspiratie in elke maanfase! Download ‘m hier: >klik<
  8. Nog geheim

Jaaaa super mysterieus allemaal… Ik ben Schorpioen, dan krijg je dat 😉

 

Zoveel leuks om te delen in deze November Feestmaand… 
Waar zou jij wel meer info, een visualisatie of meer uitleg over willen qua Wild Ondernemen & Leven?
En wat vind jij leuk om te doen met je verjaardag?
Laat ‘t weten in de comments hieronder!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.