08 May

Open Jaarfeest Vieringen

Voor Wilde Ondernemers en geïnteresseerden

De Beltane Business Boost in mei was een zinderend, voedend en verbindend feestje. Het bracht exact datgene waar ik me voor inzette: persoonlijke groei, businesswise verdieping en wérkelijke connectie tussen de aanwezige mensen.

Tegen het einde van het evenement kwam uit vele kelen de roep om meer. Héél herkenbaar 🙂 Ik heb immers jaren meetings rondom de jaarfeesten bijgewoond, en ze zelf ook georganiseerd. En wanneer de dag(en) ten einde zijn, heerst ook bij mij het gevoel “Is het al voorbij? Oh… maar ik wil in dit fijne gevoel blijven!”

That’s the beauty of celebrating Life, the Wild Way. Het raakt iets in ons dat oud is, dat lééft, en dat in beweging wil blijven.

En daarom vanaf nu, bij De Wilde Ondernemer…

Open Jaarfeest Vieringen! Toegankelijk voor Wilde Ondernemers, en voor hen die iets voelen prikkelen, lokken, roepen, maar nog niet goed weten wat… You are so welcome to join the fire!

 • De vieringen vinden plaats op het PAW-eiland, onderdeel van het terrein van De Middengaarde, aan de Galencopperzoom 7 te Nieuwegein.
 • De viering duurt grofweg van 16u tot 21u; per specifieke dag kan dit verschillen. Ik vermeld dit altijd via Facebook en de agenda hier op de site.
 • De voorzieningen zijn basic. Er zijn gewoon normale toiletten en er is een watervoorziening. Hou er echter rekening mee dat dit een (prehistorisch) terrein in ontwikkeling is; tot nader bericht is er géén overdekte ruimte beschikbaar. Bij heftige regenval gaat de viering niet door. 
  Dat gezegd hebbende; 
  Er is een vuurplaats, en een aantal boomstronken om op te zitten. Wil je verzekerd zijn van een comfortabel plekje, neem dan een klapstoel en/of dekentje/vachtje/etc mee. 
 • Ik zorg voor thee, koffie en water. Avondeten gaat op basis van potluck: iedereen neemt iets mee om te delen met de andere aanwezigen. Let op – neem ongeveer zoveel mee als je zelf op kunt. En neem wat er over is aan het einde van het feestje ook weer mee, alsjeblieft 🙂 We laten de boel netjes achter. Het is handig om een eigen beker, bord en bestek, en theedoek, mee te nemen. Er is een mogelijkheid om af te wassen.
 • Ik zorg tevens voor inhoud en begeleiding tijdens de jaarfeestviering. Een belangrijk deel ervan is ook simpelweg uitwisseling: we are here to create tribe space <3 Waarin je gehoord en gezien wordt in je authentieke zelf, met je (ondernemers- of levens- of andere) vragen, om samen te groeien en te vieren.
 • Mocht je zelf iets willen invullen en/of bijdragen, hartstikke gaaf! Neem dan even van tevoren contact met me op.
 • Het keyword van deze vieringen is laagdrempelig. Geschikt voor absolute beginners, én ook als je al jaren en jaren ervaring hebt, zeker interessant om weer extra lagen in je practice aan te boren. Hoe dan ook: waardevol <3
 • Speaking of laagdrempelig: deze vieringen zijn op basis van pay-what-you-can, oftewel donatie. Bewegen met het jaarwiel en het cyclische ritme van de natuur is een van de absolute basics van Wild Ondernemen, en ik wil het met zoveel mogelijk mensen kunnen delen. Je kunt dus datgene bijdragen wat voor jou een geschikte bijdrage is. Ik voorzie in een donatie-pot waar je je bijdrage bij kunt voegen. 

De eerstvolgende jaarfeestviering is Midzomer, op 21 juni, van 16.00u tot 21.00u. Hier vind je het Facebookevent waar je je aanwezigheid kunt aangeven. Of stuur me een mailtje om te laten weten dat je komt. Tof om je te ontmoeten rond het vuur!

Vragen, opmerkingen, wensen en verlangens? Let me know in the comments down below 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.