14 May

Revamping my Online Offerings

beltane business boost wilde ondernemer kayleigh smith 3 mei 2019 locatie lokatie driebergen vrouw ondernemen entrepeneur women wild woman intuitie wildeman ritueel beltaine

Op dit moment zijn er vier online programma’s van De Wilde Ondernemer: Savage Daughter, Way of the Wolf, Vier je Eigenheid en Ondernemen op het Jaarwiel. In drie jaar ondernemerschap heb ik de kennis en ervaring van spiritualiteit, persoonlijk leiderschap en wilde wijsheid samengebracht in deze vier programma’s.

Op het moment van schrijven (mei 2019) ben ik in een transitiefase. In mijn werk als Wilde Ondernemer ga ik meer offline werken. Met open jaarfeest vieringen, met Barefoot Business Walks, met workshops aan de keukentafel en nog het meest met een volledige offline opleiding.

Maar…

Mijn online programma’s zijn gaaf, en mooi, en transformerend, en ik ben er nog steeds enorm trots op. En ik wil je de mogelijkheid geven om deze diepgaandOndernemen op het Jaarwiele programma’s te ervaren. Dus die mogen mee in de transitie 🙂 De komende zomer spendeer ik aan het herschrijven, upgraden, ‘revampen’ van deze vier online programma’s. Meer specifiek en to the point. Nóg meer eigen, zodat je er helemaal jouw reis van kunt maken. En nog meer met focus op je doel: het doorgronden van jouw Wilde Zelf en hoe je je Wilde Onderneming authentiek en krachtig de wereld in brengt.

De vier online programma’s kun je ‘los’ volgen, maar je kunt er ook voor kiezen lid te worden van de Wilde Ondernemer Online Academy. Je kunt dan de programma’s in serie volgen, en krijgt nog een fijne korting ook! En omdat het jouw eigen online leeromgeving is, kun je op elk gewenst moment het programma van je keuze starten.

Nu kost een Academy lidmaatschap nog € 676. Na 21 juni gaan mijn prijzen omhoog (waarover later meer) en betaal je € 997 voor de vier programma’s.

Maar hoera! Tot en met 14 mei geldt een supermooie korting… je betaalt slechts

€ 389! Bijna de helft korting dus!

Wat krijg je daarvoor?

Savage Daughter
Overal staan de nieuwe wilden op. De mensen die hun oude wijsheid omarmen. De mensen die hun spirituele zelf inzetten in de nieuwe wereld, zónder verontschuldiging. De wereld staat in brand, wordt er gezegd. Wij kunnen ervoor zorgen dat het een helende reiniging wordt. Voor onszelf, voor onze voorouders, voor degenen die na ons komen.
Elke stap die we zetten, elke gedachte die we over onszelf hebben, elk woord wat we kiezen te spreken, maakt een verschil. Be the change you wish to see in the world is geen loze kreet, maar een aanmoediging om de macht die je hebt in te zetten voor een betere wereld. Mijn manier is om het wilde weten dat in ieder van ons aanwezig is aan te wakkeren, te verwelkomen, te stimuleren. Er zijn manieren om je oude wijsheid wakker te maken als het nog sluimert. Er zijn oefeningen en rituelen om er meer op te leren vertrouwen, wanneer dat deel van je is ontwaakt.
Hier zie je wat je leert in dit programma: Klik hier voor meer info!

Way of the Wolf
“The doors to the world of the wild Self are few but precious. If you have a deep scar, that is a door, if you have an old, old story, that is a door. If you love the sky and the water so much you almost cannot bear it, that is a door. If you yearn for a deeper life, a full life, a sane life, that is a door.”
Clarissa Pinkola Estés – Women Who Run With the Wolves
Wil je de diepte in? Het donkere bos onderzoeken? De geheimen van het wilde woud leren kennen?!
Neem dan een reisleider in de arm die zich er thuisvoelt. De Wolf is een sterk archetype in sprookjes, verhalen en vertellingen. Ook échte wolven spreken tot de verbeelding en hebben hun eigen unieke levenswijsheid. Wanneer je de lessen ter harte neemt van deze mysterieuze wezens, nauw verbonden met de wilde natuur, kun je jouw eigen Wilde Ziel laten opbloeien. Je neemt (weer) leiderschap over je eigen leven.
Hier lees je er alles over!

Vier je Eigenheid
Bezield ondernemen vanuit jouw Eigenheid
Wie jij bent is je unieke kracht als authentieke ondernemer. Maar wie ben je dan? Hoe vertel je daarover, en wat vertel je precies?
Verhalen zijn zo oud als de mensheid. In vrijwel alle verhalen komen bepaalde rollen steeds terug: Archetypes. Ook in jouw levensverhaal kun je die rollen herkennen en omarmen.
Mensen zijn dol op verhalen, omdat ze zichzelf herkennen in jouw ervaringen. Het is dé manier om je van hart tot hart te verbinden met je publiek.
Maar ik heb niks te vertellen…
Zelfs wanneer je denkt dat je geen verhalen hebt, liggen ze besloten in jouw levensgeschiedenis. Wachtend tot je ze aangaat, vertelt en je publiek ermee zult raken. En je hoeft het niet alleen te doen.
Zeven archetypes nemen je mee op reis door jouw verhaal. Al die ervaringen die jou JOU maken, in al je uniciteit, in al je herkenbaarheid. Vier je Eigenheid, every step of the way!
Hier lees je er alles over!

Ondernemen op het Jaarwiel
Onze voorouders leefden in het cyclische ritme van de natuur. Zaaien, groei, bloei, oogst, afsterven en wedergeboorte waren de leidraad in hun leven. Dit ritme zit nog in onze botten verankerd, en ook in je onderneming komen deze elemenenten terug.
Stem je af op je ritme en ervaar flow, rust en geluk in het ondernemen! Aan de hand van het Keltisch jaarwiel met acht jaarfeesten onderzoek je jouw natuurlijke ritme, en hoe je hier met je leven en werk op kunt afstemmen. Elk jaarfeest heeft haar eigen energie. In dit online programma leer je hoe je daar maximaal op kunt intunen. Per jaarfeest krijg je een werkboek met oefeningen, opdrachten en meditatie die jouw leven en werk ondersteunen in alignment.

Yeah baby! Zoveel fijns! Are you in? Hier schaf je je lidmaatschap aan.

Eerst meer weten? Stuur me een berichtje dan krijg je zo snel mogelijk antwoord!Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.