21 Jun

Wat is er Wild aan een Wilde Ondernemer?

kayleigh smith avoja wilde ondernemer thank you sign up redhead woman woods

Wat is er dan zo ‘Wild’ aan een Wilde Ondernemer?

Wild in deze context betekent dat je onderdeel bent van de wilde natuur om ons heen. Verbonden met de ritmes van de seizoenen. Intuïtief en creatief. Flexibel zoals een klimplant die steeds weer een nieuwe grond vindt om op te groeien. In contact met je eigen innerlijke ritme.

Wild betekent puur, rauw, Oer, niet bang voor de duisternis en genietend van het licht. Het mag er beiden zijn. De dood is slechts een noodzakelijk onderdeel van het leven. Wijsheid, kennis en ervaring ligt verscholen in grootse belevenissen en de kleinste handelingen.
De natuurlijke wereld om ons heen biedt eindeloos veel spiegels. De elementen aarde, water, vuur en lucht dragen kwaliteiten in zich die je in kunt zetten in je dagelijks leven. Symbolen die je opvallen, dieren die je pad kruisen, bomen die een aantrekkingskracht uitstralen, wolken waarin je beelden ziet… Allemaal vertellen ze iets over jouw innerlijk proces. Én dat van jouw onderneming! Beiden zijn immers onlosmakelijk verbonden.
.
.
.
Heb jij wel eens een moment gehad, dat je ‘ineens’ een ‘wild cadeautje’ kreeg? Een dier dat op je pad verscheen, een wolk met een bijzondere vorm, een druppel water die precies in je nek viel? In welk proces zat je toen

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.