07 May

ZO Word Je Een Wilde Ondernemer Opleiding 2019-2020

Op 19-09-2019 (ja ja :)) begint de opleiding ‘ZO word je een Wilde Ondernemer‘. Tijdens deze transformerende opleiding ga je een reis aan met zes anderen; je vijf medereizigers en mij 🙂 

Dit is een reis in je innerlijke Wildernis. Je gaat op verkenning langs al je diepe Oer-Weten, en leert alle tools om je Wilde Zelf in je leven én werk door te laten dringen. Die pure, authentieke eigenheid die je in je draagt, die aan de basis ligt van wie je bent en wat je doet als ondernemer.

Om werkelijke verbinding aan te gaan met je klanten.
Om werkelijk datgene te doen waar je ziel van gaat zingen en je hart van danst.
Om te spelen met het leven (because remember, it’s all in the game, right? ;)).

Ik leer je the best of the best van wat ik in de afgelopen zeventien jaar spirituele-en-persoonlijke-ontwikkeling heb meegemaakt. Zodat je gegrond, verbonden én authentiek kunt ondernemen, op jouw manier, just the awesome way you are <3 

Uitgebreide info: 

Module 1: Water (19 september) – We starten met het element van gevoel, van intuïtie, van dromen, van flow. Waar droomt je hart van? Waar gaat jouw liefde naar uit? Met wie ervaar jij maximale flow en stroomt het moeiteloos? In deze module onderzoek je het element Water in je eigen leven, en werken we aan jouw lievelingsklant: die persoon met wie jij het allerliefste werkt, omdat jullie ultiem gelukkig worden van elkaar. Qua levenshouding, qua energie, en ja, ook qua portomonnee 🙂 

Module 2: Voorouders (31 oktober) – Op Samhain (Halloween) maken we verbinding met ons eigen voorouderveld. We zijn hier niet zomaar gekomen; those who have gone before matter. Je ontdekt de belangrijkste voorouders die nú van belang zijn, en werkt door het web van levensdraden om datgene te helen wat nu gezien mag worden. Je verkrijgt inzicht in herhalende patronen, en leert hoe je je voorouders kunt eren en om ondersteuning vraagt in je leven en werk nu. 

Module 3: Aarde (12 december) – We vervolgen ons pad en reizen naar de kern van onze innerlijke Aarde… daar waar het donker is, en warm, en stil… of wie weet ligt er in jouw innermost depths iets heel anders verscholen 😉 Aarde is het element van materie, steun, rust en gronding. In deze module onderzoek je je relatie met geld, werk je aan je gronding en ga je een (hernieuwde) liefdevolle relatie aan met jouw meest belangrijke materie… je lijf <3 

Module 4: Natuurlijk Ritme (16 januari) – De cyclus van bevruchting, groei, bloei, vruchtdragen, afsterven en wedergeboorte staat aan de basis van ons bestaan. Ons lichaam en werk, ons leven en dat van de natuur om ons heen, zelfs het hele universum beweegt zich in die cyclus. Je onderzoekt hoe jouw natuurlijk ritme eruit ziet, en hoe je hier volledig op kunt afstemmen met je werk, voor maximale flow, rust en gemak in het ondernemen.

Module 5: Lucht (20 februari) – Je reis gaat langs het element Lucht in jou – element van communicatie, van ratio, van strategie en nieuw begin. Je werkt aan je communicatie, je verhaal als ondernemer, en hoe je dat verhaal inzet in je bedrijfscommunicatie. The Wild Way: authentiek, zielsgedreven, en perfect passend bij jou en je lievelingsklant. Je werkt aan je strategie: welke ondernemingsstrategie past het allerbeste bij jou? Met andere woorden: je leert hoe je jezelf het beste kunt ondersteunen in je magical powerful wild business.  

Module 6: Rituelen (26 maart) – Je leert hoe je Sacred Space creëert, hoe je de energie in een ruimte en groep bewaakt, en hoe je zorgt dat je zelf goed voorbereid aan je magisch werk begint. En hoe je alles netjes eindigt, zodat je ‘schoon’ met de dag verder gaat, én je ritueel werk blijft doorwerken. Je leert hoe je verschillende rituelen ontwerpt, uitvoert, begeleidt en afrondt. Van effectief individueel werken met affirmaties tot grotere groepsrituelen die jij aanvoert. Je ontwikkelt je eigen effectieve Daily Prayer Practice om jouw werk als zielsgedreven ondernemer te ondersteunen.

Module 7: Vuur (30 april) – Op de vooravond van Beltane, het oeroude feest van de vruchtbaarheid (maar dat weet je natuurlijk ;)), ga je aan de slag met jouw element Vuur: element van passie, van daadkracht, van creatie, van transformatie. Je onderzoekt wat jij nodig hebt om jezelf te koesteren, te voeden, en te blijven gaan voor wat je werkelijk belangrijk vindt. Je sluit het heilig huwelijk tussen het goddelijk mannelijke en goddelijk vrouwelijke… in jezelf <3 om zo met maximale vruchtbare groeikracht je leven en werk vorm te kunnen geven na deze reis.

End of Journey Homecoming Party (datum overleggen we samen) – Natuurlijk sluiten we gezamenlijk af met een dag van delen, nagenieten, vooruit dromen en vooral… celebrating your authentic transformed wonderful self! Ieder uit het reisgezelschap verzorgt een deel van deze dag, op zijn/haar/hun eigen unieke prachtige wijze (wijs in de dubbele betekenis van het woord ;)) En dan… ga je als volleerd Wilde Ondernemer verder op je pad! (don’t worry, er valt nog genoeg te ontdekken, dat doe ik namelijk ook nog elke dag ;))

Quanta costa en meer praktische info:
– Er is plaats voor maximaal zes mensen in dit reisgezelschap. Wanneer je je aanmeldt nádat de groep vol is, dan kom je op de wachtlijst. Bij voldoende aanmeldingen ontstaat de mogelijkheid van een tweede groep. 
– De training vindt offline plaats rondom Utrecht (de perfecte locatie volgt nog: groen, kleinschalig, voedend voor deze opleiding).
– Mochten er grote bezwaren zijn rondom de data, maar je voelt verder een duidelijke JA!, laat het me weten. Dan kijken we samen naar een oplossing.
– De normale prijs van deze opleiding is €1747 ex btw. Nog t/m 21 juni maak je gebruik van de pre-sale prijs: slechts €1247 ex btw! Betaling in termijnen is vanzelfsprekend mogelijk. Neem daarvoor contact met me op.

Time-sensitive offering:
Als je vóór 14 mei de aanbetaling van €297 in orde maakt, krijg je er een fijne bonus bij: volledige toegang tot de Wilde Ondernemers Academy (de VIER online programma’s van De Wilde Ondernemer t.w.v. ruim 1300 euro) én een persoonlijke Wild Soul Session (t.w.v. 89 euro) bij.

About die 14 mei he… dat is een belangrijke datum voor me. En daarom heb ik de meest ridiculous aanbieding OOIT voor je: 

Als je vóór 14 mei zegt, yes I’m in, ik wl mee op reis met ZO, en het volledige bedrag betaalt…

get this…

betaal je geen €1747 maar slechts…

€899!

PLUS de bonussen!! HOLY CRAP YOU GUYS! Dat is een bonuswaarde van MEER DAN 2200 euro

Me-ga-awesome dus. En honestly, vanuit m’n hart. Mijn ‘love language’ is giving gifts, en ik gun het je zo van harte. Deze reis is zo verdiepend, verhelderend, zinderend, ontroerend, krachtig en máchtig mooi. I know, because I’ve lived it for the last seventeen years 😉 And I would love to share that journey with you.

Voel je al, YES dit is voor mij?
Ik vind het tof als iedereen die deze reis aan wil gaan, ‘t ook kan doen. EN ik vind het fijn om nader kennis met je te maken, voordat we van start gaan. We’re going deep on this one, so it’s good to know who you’re going with and why 🙂

Hier kun je de aanbetaling in orde maken, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijk gesprek.

Hier kun je de volledig-bedrag-en-dan-dus-bijna-voor-de-helft-in-een-keer betaling in orde maken, en ook dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Eerst om je te bedelven in dankbaarheid, virtuele kusjes en pannekoeken (vegan/glutenfree/sugarfree options available), en daarna voor een persoonlijk gesprek 🙂

Kleine disclaimer: mocht het om wat voor reden dan ook tóch niet mogelijk zijn voor je om deel te nemen, omdat er iets tussen komt, of omdat we elkaar om onverklaarbare redenen niet uit kunnen staan, en dat ontdekken we in het gesprek (ook vóór 14 mei, indien van toepassing) krijg je natuurlijk je geld volledig terug.

Twijfel je nog? Voel je een belemmering? Eerst meer weten? Stuur me hieronder een mailtje, en als je liever gebeld wilt worden, geef dat even aan. Dan krijg je binnenkort een belletje van me 🙂

Lieve jij, su-per-tof als deze opleiding je roept, en je de reis aan wilt gaan door je Innerlijke Wildernis. Om je authentieke zelf te ontwikkelen, om de verbinding aan te gaan met je Wilde Zelf, en om je hedendaagse onderneming naar The Next Level te brengen – de diepte in, én de hoogte.

Want ZO word je een Wilde Ondernemer!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.