06 May

Zoveel Nieuwe Ontwikkelingen!

kayleigh smith avoja wilde ondernemer thank you sign up redhead woman woods wild entrepeneur

How are you feeling, darling? Merk je de lente in je bloed, de groeikracht in je hart, de energie stijgen in je ziel? Heb je vooral last van hooikoorts en de overdaad in de natuur? Wacht je tot de zon schijnt of dans je in de regenplassen (of allebei ;))? 

Zelf geniet ik nog na van het succes van mijn grootste evenement tot nu toe: de ochtend ná de Beltane Business Boost sloeg eindelijk de verkoudheid toe die zich al een week zat in te houden (want er was Werk te doen <3) en hoewel Lijf nog kalmpies aan gaat, zijn mijn hart en ziel inmiddels al weer volop in vooruit-modus (in liefde!)

Ik voel heel duidelijk een pre-Beltane-Business-Boost en een post-Beltane-Business-Boost beweging in mezelf. De BBB heeft ook bij mij veel teweeg gebracht, veel meer nog dan ik vermoedde, en dingen vallen nog veel meer op hun plaats. Een fijne bevestiging van wat ik al voelde waar ik heen mag gaan.

You know, I love the whole online thing, I honestly do. Nooit was er zó veel, en zo verre connectie mogelijk met zoveel mensen. Nooit was er zoveel herkenbaarheid en ‘oh wow ik ben niet de enige’. Nooit was er zoveel beweging in social justice, betrokkenheid, politiek-overstijgende-actie. En al die kennis… oh my goodness I love it so much.

maar.

Net als zoveel marketeers weten ook de grote namen als Facebook, Instagram, Youtube en al hun advertentie-vrinden precies op de juiste knopjes in ons brein te drukken, om ons maar zo goed en lang mogelijk op hun medium te houden. Als jij een van die mensen bent bij wie dat lukt (zoals ik) betekent dat niet dat er iets ‘mis’ is met je of dat je ‘sterker’ zou moeten zijn. Je brein werkt gewoon zoals een menselijk brein zou moeten werken, and that’s a pretty okay thing, right? 😉

Magoed, in the meantime spendeer ik dus wel uren op een manier waarop ik mijn tijd niet wil spenderen. And you know, I’m still the boss of me, dus ik wil het graag anders doen. Namelijk:

Meer offline connecten (zie verde naar beneden voor meer info). 

En

Meer wérkelijke verbinding via het online medium. Voor mij werkt het het beste als ik mezelf beperk.  Mijn non-conformist gothic puber-zelf moet een beetje huilen als ik dat schrijf, maar mijn volwassen zelf ziet de waarde van vrijheid-door-beperking in. 
Daarom wil ik me voorlopig op een select aantal kanalen richten qua overbrengen van informatie:
– Mijn mailinglijst – De Barefoot Tribe – ik hou van de online Tribe die we met elkaar gevormd hebben. Ook al zien we elkaar misschien bijna nooit… (lees verder als je daar verandering in wil!)

Ben je nog niet ingeschreven? Regel ‘t hieronder! Ik stuur je onregelmatig updates, alléén wanneer ik echt iets belangrijks te melden heb over De Wilde Ondernemer of andere inspirerende zaken. Geen spam, geen verkooppraatjes, just love and wildness 🙂– Mijn eigen fb-profiel (hier kun je me toevoegen als we nog geen vrienden zijn, dan kunnen we vrienden worden #liefde)
– De Wilde Ondernemers Online Community op Facebook – een online vuurwaaromheen we ons verzamelen, informatie en inzichten delen, en elkaars proces kunnen ondersteunen en vieren. You’re very welcome to join the fire (klik!), if you haven’t already.
Deze website waar ik vooral m’n blogs wil verzamelen (en een academy bouwen, fluisterde zij stiekum… waarover verderop meer)

Enfin. Dit zijn de plaatsen waar ik first and foremost online wil connecten met je (if and it please you). I need focus, so I decided to give myself some 🙂

And about that… 

I want so much more face to face, realtime, in the physical world connection with my tribe <3 
So here’s how I am creating that 🙂

Er komen meer OFFLINE CONTACTMOMENTEN. Laagdrempelig, realtime, connecting under the blue sky and the green trees, of gewoon bij jou aan de keukentafel. Daarover volgende week meer, because first…

I would humbly and proudly like to present my masterpiece <3 

ZO Word Je Een Wilde Ondernemer

De Opleiding <3 

Misschien denk je nu, huh, dit heb ik eerder gelezen. Dat klopt. Vorig jaar startte de online versie van deze opleiding. Echt heel tof, verdiepend, zó authentiek, and so much my baby. But the baby may grow up now. Want ik voel in alles dat hier nog zó veel meer uit te halen is. Voor jou als deelnemer, en voor mij als begeleider. We’re both on the journey after all 🙂 

And the way to do that is… taking it offline. Using the space between us with all the magic we create. Letterlijk het bos in gaan. Dansen. In de geest reizen. Elkaar aan kunnen raken. Ervaringen uit kunnen wisselen. Direct in kunnen gaan op whatever it is that shows itself in the moment. 

Dus… in september start de eerste officiële offline opleiding van De Wilde Ondernemer. Een verdiepende reis door je Innerlijke Wildernis, waarin je al jouw Wilde Oerkracht samenbrengt met je moderne Ondernemerschap. Zodat je bezield, authentiek en op jóuw manier je leven en werk aan kunt gaan. 

Er zijn maximaal zes plaatsen beschikbaar in deze opleiding. Kleine groep, intensief werk, verdiepend, verbindend. 

De opleiding kost € 1747 ex btw. MAAR nog t/m 21 juni maak je gebruik van de Pre-sale prijs van €1247 ex btw. 

EN als je vóór 14 mei de aanbetaling van €297 in orde maakt, krijg je er een fijne bonus bij: volledige toegang tot de Wilde Ondernemers Academy (VIER online programma’s t.w.v. ruim 1300 euro) én een persoonlijke Wild Soul Session (t.w.v. 89 euro) bij. 

About die 14 mei he… dat is een belangrijke datum voor me. En daarom heb ik de meest ridiculous aanbieding OOIT voor je: 

Als je vóór 14 mei zegt, yes I’m in, ik wl mee op reis met ZO, en het volledige bedrag wil betalen…

get this…

betaal je geen €1747 maar slechts…

€899!

PLUS de bonussen!! HOLY CRAP YOU GUYS! Dat is een bonuswaarde van MEER DAN 2200 euro

Die chick is gek, hoor ik je denken. Ja, dat ook, maar ik heb er écht een goede reden voor. Which I will tell you more about <3 at a later time. Want deze chick gaat naar bed, en jij ook, nachtbraker, als je dit direct na het versturen leest 😉 (zo niet, goedemorgen/goedemiddag :))

Hier lees je alles over ZO Word Je Een Wilde Ondernemer, de opleiding die op 19 september start. (de fancy landingspagina volgt nog, voor nu is het gewoon even de info. Cos that’s what you’re here for right now, right?) Oh my goodness I can’t wait. 

Voel je al, YES dit is voor mij?
Ik vind het tof als iedereen die deze reis aan wil gaan, ‘t ook kan doen. EN ik vind het fijn om nader kennis met je te maken, voordat we van start gaan. We’re going deep on this one, so it’s good to know who you’re going with and why 🙂

Hier kun je de aanbetaling van €247 in orde maken, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijk gesprek.

Hier kun je de volledig-bedrag-en-dan-dus-bijna-voor-de-helft-in-een-keer betaling van €899in orde maken, en ook dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Eerst om je te bedelven in dankbaarheid, virtuele kusjes en pannenkoeken (vegan/glutenfree/sugarfree options available), en daarna voor een persoonlijk gesprek 🙂

Okee vooruit, ook als je de aanbetaling doet, regel ik pannenkoeken voor je. Hmm, pannenkoeken. 


Hoe of waar we verder ook connecten…

Ik vind het te gek om je journey te volgen, lieve lezer, en dat blijf ik dus zeker ook doen. Ik vind het ook te gek als je mijn pad wil volgen. Dat kan via de genoemde online mogelijkheden, en de offline meetup moments, waarover later meer (met het risico op informatie-bedelving besloot ik het hierbij te houden voor dit bericht)(also, ik val zowat om, het is inmiddels bijna middernacht. But I Just Could Not Contain The Excite Any Longer WOOEII).

Voor alle nachtbrakers: Slaap Lekker. Voor everyone else: goedemorgen, heb een mooie dag! 

Liefs en een nachtgroet vanaf m’n kussen,

Kayleigh

PS. SO EXCITE okee nu echt WELTERUSTEN! *kusje!*

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.