wilde ondernemers community online
wilde ondernemers rond het vuur online community in het werkelijke leven

Welkom Thuis bij jouw Tribe

Wild: niet tam; ongetemd. Primitief. Wilde toestand; in de vrije natuur. Oorspronkelijk. Onderdeel van de natuur. Natuurlijke staat van zijn. Ondernemer: een persoon die iets op zich neemt, actie onderneemt, en daarmee een maatschappelijke bijdrage levert. Ook: iemand die uit eigen initiatief, individueel of in samenwerking met anderen, een bedrijf creëert of in stand houdt; over het algemeen met als doel uit deze ondermening inkomen te genereren.

In deze online community vind je mensen zoals jij. Ondernemers die, vanuit hun eigen Wilde Natuur, hun bedrijf runnen op de manier die het beste bij henzelf past. Met aandacht voor de golvingen van energie van de seizoenen, de maan en je eigen cyclus. Met ruimte voor contact met voorouders, krachtdieren en Spirit Guides. In ritueel en verbondenheid met elkaar.

Meer dan ooit is bezieling nodig in het huidige aanbod van je diensten. We gaan als mensheid door een shift heen. Verbinden met je natuurlijke, Wilde Zelf helpt je herinneren: je hebt alle tools al in handen. Je Licht en je Duister zijn beiden essentieel in deze tijd. Jouw Wilde Natuur mag gezien worden. Verwilder je werk en leven. Laat je Ziel je leiden. Verbind je met gelijkgestemden. Sta op, en onderneem op jouw authentieke wijze. Je bent welkom!

Dit gebeurt er in de Wilde Ondernemers Online Community

Bezield én praktisch ondernemen is de manier om vanuit je hart te connecten met gelijkgestemden. Here's how we do it:

Elke week is er in de Wilde Ondernemers Online Community een online bijeenkomst via Zoom om met elkaar de week te starten in afstemming. Ik behandel vragen die je hebt en je kunt zelf vragen stellen en je verhaal delen.

Maandelijkse Online Cirkel: Stel Je Doelen

Elke maand is er in de Wilde Ondernemers Online Community een online bijeenkomst via Zoom. We starten met elkaar de maand in afstemming. Wat zijn je doelen? Waar richt je je focus, energie en tijd op? Wat heb je nodig om deze focus te houden? Ik behandel vragen die je hebt en je kunt zelf vragen stellen en je verhaal delen.

Dagthema’s

#pijlenrichten op maandag: Focus bepalen voor de komende week. Richt je aandacht, energie en tijd op datgene wat jij wilt bereiken

#vierenopvrijdag: Geef jezelf major schouderklopjes! Op welke acties ben je trots vandaag?

#selfcaresunday: Laad jezelf op… hoe kun je extra goed voor jezelf zorgen vandaag?

Met #wildeondernemer kun je op elk willekeurig moment delen over jouw ervaring als wilde ondernemer. Ben je ‘in het wild’ een krachtdier tegengekomen? Heb je een diepere verbinding gelegd met de maan of je eigen energiecyclus? Ben je de natuur ingegaan? Vertel je verhaal en deel je wijsheid en je vragen!

way wolf wilde ondernemer wild woman entrepeneur kayleigh smith avoja

Connect to your Wild Self

Elke maand met Nieuwe Maan trek ik Dierenkaarten voor je… het krachtdier dat verschijnt, kan jou ondersteunen en inspireren de komende week. Ze spreken dat oude, wilde, wijze deel van jou aan met hun unieke eigenschappen en energie.

 

Extra's voor jou als lid van de Online Community

scholar wanderer wilde ondernemer kayleigh smith avoja hart ziel ondernemen wild vrouw woman

Maandelijkse Masterclasses – Gratis!

Elke maand behandel ik een bepaald Wilde Ondernemers-thema in een online masterclass. Denk aan: Maak Vrienden met de Beren op je Weg, De Wolf in Mij, How To Tame Your Dragon: constructief omgaan met frustratie en agressie.

wild soul session wilde ondernemer kayleigh smith coaching ziel intuitie natuurlijk ritme ondernemen vrouw

Speciale kortingsprijs voor One-on-One Soul Sessions

De One-on-One Soul Sessions  zijn mijn individuele coachingsessies. Dit kan eenmalig of in een traject. Als lid van de Wilde Ondernemers Online Community maak je gebruik van een vriendenkorting op deze sessies. Je betaalt geen 60 ex btw, maar slechts 40 ex btw per uur.

wilde ondernemers community live bijeenkomst

Extra Members-Only Content

In het maandelijkse #adminuurtje komen we LIVE bij elkaar via Zoom om aan de administratie te werken. Nodige klus als ondernemer, niet altijd even interessant, en dus maken we het extra leuk met elkaar 🙂

Wanneer het kan, worden er ook fysieke bijeenkomsten georganiseerd – kennissessies waarin we met en van elkaar leren!

 

Al mijn hele leven verzamel ik groepen gelijkgestemden om me heen. Op de middelbare school waren het de misfits, de alto's, de goth kids die mijn vriendengroep werden. Op mijn negentiende voegde ik me bij een heksenkring - kort erna organiseerde ik zelf de bijeenkomsten voor deze groeiende groep geïnteresseerden. Halverwege de twintig organiseerde ik voor het eerst een spiritueel festival, dat met vijf succesvolle edities uitgroeide tot een ware familie.

Sinds ons vroegste bestaan als mens, leven we in stamverband. We zijn hard-wired als sociaal wezen. In verbinding met anderen groeien we groter, dieper en breder dan we zelfstandig kunnen doen. Toen ik in 2016 startte met De Wilde Ondernemer, was het vanzelfsprekend voor me om de mensen bij elkaar te verzamelen, die zich aangetrokken voelen tot de Wild Way of Life, Biz and Being.

Ondernemende zielen die willen leven en werken in harmonie met hun wilde natuur - dat zijn de mensen die je ontmoet in de Wilde Ondernemers Community. Als dit is waar jij ook naar verlangt, weet je dan welkom.

Klik hier om direct naar de Community Facebookpagina te gaan

Wilde Ondernemers stellen zich voor...

karen de blank wilde ondernemer shiatsu wellwishing online community member review ervaring

Karen de Blank - Wellwishing

Voor mij betekent Wilde Ondernemer zijn, dat ik niet kijk naar "hoe anderen vinden dat ik zou moeten ondernemen", maar dat ik luister naar wat bij mij past, waar en wanneer mijn energie stroomt. Werk ik vanuit stromende energie, dan komt de verbinding met mijn cliënt vanzelf, en dat is iets waar we allebei van groeien!

Ik help mijn cliënten balans in hun leven te krijgen, door hen in contact te brengen met hun eigen lichaam, geest en ziel.
Dit doe ik door middel van shiatsu-therapie en door middel van cursussen, workshops en een opleiding op het gebied van de Traditional Chinese Medicine (TCM), de leer waar shiatsu uit voortkomt, gecombineerd met de kracht van goede kwaliteit etherische oliën.

www.wellwishing.nl

suzanne vroege suusspirit wilde ondernemer online community member review ervaring

Suzanne Vroege - Suusspirit

Ik ben Suzanne Vroege en leef zoveel mogelijk in flow met mijn cyclus en die van de natuur. Ik houd ervan om vooral
kinderen en vrouwen weer het dichtst bij zichzelf te laten komen. Met edelstenen en (buiten) spelen.

In mijn webshop en op evenementen bied ik edelstenen aan, die eenieder op zijn of haar pad zouden kunnen helpen. Kind, vrouw en man. Met eventueel coaching als aanvulling.
De stenen kunnen zowel ruw zijn als geslepen. Ze zijn beschikbaar als hanger, ketting, armband of gebruiksvoorwerp. Maar ook in de vorm van mala’s en dromenvangers.

www.suusspirit.nl

eef lanoye bohemienne met de pen my last story wilde ondernemer online community member review ervaring

Eef Lanoye - Bohémienne met de Pen

Vertellen is voortbestaan.
Dat is voor mij WILD ondernemen. Ultiem persoonlijk en een diepere betekenis toevoegen aan het leven, aan de wereld. Het doorgeven van je legacy.

Mijn naam is Eef Lanoye. Voor mij bestaat het leven uit verhalen.
De missie van mijn bedrijf Bohémienne met de Pen is het vinden en vertellen van al die verhalen. Met persoonlijke verhalen mensen verbinden met elkaar en met het leven.

Met MyLastStory, wat ik je nog wilde vertellen, maak ik samen met klanten een uniek geschenk voor hun nabestaanden. De verhalen van hun leven verteld in een ambachtelijk handgebonden boek, een tastbare herinnering. Het gaat om delen wat belangrijk is en behouden wat niet vergeten mag worden. Afscheid nemen van je dierbaren op zeer persoonlijke wijze.

Met BookofLIFE maak ik levensverhalen van levende of verloren mensen. Bijvoorbeeld als jubileum of als eerbetoon.

www.mylaststory.nl
www.bohemiennemetdepen.nl

elke geertsema elzenboom wilde ondernemer online community member review ervaring

Elke Geertsema-Hannenberg - De Elzenboom

Wat betekent het voor mij om wild te ondernemen:
“Door een diepe connectie met de Natuur, leef ik vol Inspiratie en ga ik met Aandacht van Dromen, naar Doelen, naar Doen.”

Via De Elzenboom-methode leer ik je hoe je de oeroude kennis van de Natuur en haar Natuurwetten in je leven kan toepassen, zodat je altijd en overal om je heen richtingaanwijzers en antwoorden vindt.
Wanneer je deze kennis hebt, leef jij met inspiratie en aandacht je volle potentieel, ga je van dromen naar doelen naar doen en sta je zelf aan het roer van je leven.

www.de-elzenboom.nl

Welkom Thuis bij jouw Tribe

Meer dan ooit is bezieling nodig in het huidige aanbod van je diensten. We gaan als mensheid door een shift heen. Verbinden met je natuurlijke, Wilde Zelf helpt je herinneren: je hebt alle tools al in handen. Je Licht en je Duister zijn beiden essentieel in deze tijd. Jouw Wilde Natuur mag gezien worden. Verwilder je werk en leven. Laat je Ziel je leiden. Verbind je met gelijkgestemden. Sta op, en onderneem op jouw authentieke wijze. Je bent welkom!