De Wilde Ondernemer op jouw event?

Day of the Wolf

In de ochtend en begin van de middag workshop, playshop, diving into your inner Wolf, getting to know him, learning his ways, gaining their knowledge…Je werkt aan je persoonlijk leiderschap, in je leven, je onderneming en je relaties, met de Wolf als gids. Wat kun je leren van dit wilde dier dat zó tot onze collectieve verbeelding spreekt? Wolven en vrouwen zijn gelijkaardig in hun doen... so embrace your Wild Self today ♥
ondernemen jaarwiel training event wilde ondernemer kayleigh smith vrouw vrouwen business empowerment ritme flow intuitie

Ondernemen op het natuurlijk jaarritme

Aan de hand van het Keltisch Jaarwiel, met acht jaarfeesten/ijkpunten in het jaar, afstemmen op het natuurlijke ritme. Van conceptie, groei en expansie, bloei en oogst, naar reflectie, afronding en rust. Om een leidraad te geven in het plannen van het jaar, uitrollen van nieuwe projecten/diensten/producten. Om meer verbinding te maken met het ritme van de natuur waar wij zelf ook onderdeel van zijn. Met name gericht op ondernemers/ondernemende mensen die leiding hebben over de uitvoering/bedrijfsvoering. Deelnemers gaan naar huis met een opzet voor een jaarplan afgestemd op het ritme van de natuur.

Magische Maancommunicatie

Storytelling aan de hand van de maanfasen. Van nieuwe tot volle maan en weer terug naar donkere maan, elke maanfase heeft haar eigen energie. Hoe kun je je (bedrijfs)communicatie afstemmen op de energie van het moment? En wat vertel je dan? We werken met het ritme van de maan en storytelling tips. Met name gericht op zelfstandig ondernemers die persoonlijke connectie, soul-to-soul (online) communicatie willen toepassen in de verbinding met hun lievelingsklant door middel van hun eigen verhaal. Deelnemers gaan naar huis met verschillende prompts en een berg storytelling tips voor verhalen die ze direct in kunnen zetten in hun (online) communicatie naar klanten.

Werken met krachtsymbolen

Het gebruik van symbolen om diepe betekenis over te brengen is zo oud als de mensheid zelf. Het reclaimen van dit gebruik brengt je in verbinding met lang verborgen wijsheid, en opent de deur naar een diepe verbinding met je onderbewuste. Tijdens een geleide visualisatie krijgen de deelnemers een krachtsymbool van hun voorouders. Daarna geef ik ze praktische tips in hoe dit symbool toe te passen in hun leven en werk.

Organiseer jij iets tofs en wil je mij erbij hebben? Wil je jouw klanten in contact brengen met hun Wilde Natuur?
Neem contact met me op en vertel me je plan!

Velden met * zijn verplicht