Wees welkom bij je voorouders!

Met Tribe of the Ancestors leven wij zoals onze jager-verzamelaar-voorouders zo’n 10.000 jaar geleden deden. Het kampvuur is het hart van het kampement. Hier wordt gekookt en gegeten, en worden verhalen en wijsheden doorgegeven.

Je bent van harte welkom om te komen ervaren hoe men toen leefde. Luister naar de verhalen, doe mee aan een workshop of krijg inzicht door middel van een orakelsessie met natuurlijke materialen. Bij de symbolenschilder kun je een persoonlijke schildering met rode en gele oker ontvangen. Dit zijn dezelfde pigmenten die zijn gebruikt in de grotschilderingen. Verbind je dieper met je voorouders of je krachtdier, en neem een ritueel sieraad of krachtbuidel mee naar huis.

wilde ondernemer kayleigh smith online community sisterhood business

Programma

Doorlopend:
Okerschilderingen
Orakelen dmv Throwing the Bones (op afspraak, duurt 45 minuten, €35)
Prehistorische sieraden, krachtbuidel, etc aanschaffen (betaling via cash of Tikkie)
Baden in voorouder-energie: kom lekker relaxen in ons kamp! Liggen op een eland- of rendiervacht; voeten, handen, hart warmen bij het vuur; luisteren naar verhalen; zelf vuur maken of hout bewerken met vuursteen.

24 augustus
12:30 – 15:30 Inschrijven workshops en orakelsessies
15:30 – 17:00 Workshop

25 augustus
10:30 – 12:00 Workshop
13:30 – 14:00 Workshop

26 augustus
10:30 – 12:00 Workshop

27 augustus
12:30 – 15:30 Inschrijven workshops en orakelsessies
15:30 – 17:00 Workshop

28 augustus
10:30 – 12:00 Workshop
13:30 – 14:00 Workshop

29 augustus
10:30 – 12:00 Workshop

Over Tribe of the Ancestors

In 2014 ontmoetten Lucia en Kayleigh elkaar bij het openluchtmuseum Archeon. Jarenlang waren zij ‘preo-zusjes’ in de prehistorie van het park: van de jager-verzamelaars tot aan de IJzertijd. Hier leerden zij veel over de opgravingen en vondsten in Nederland, over de antropologische kennis van nu, en hoe deze te combineren tot een beeld van hoe de prehistorie in Nederland eruit gezien kan hebben. Honderden uren aan rondleidingen en vertellingen verder zijn zij beiden zeer bedreven in het vertolken van de prehistorie. Ze nemen je graag mee in de connectie met de voorouders van deze bodem.

Na hun tijd bij Archeon gingen ze beiden hun eigen weg, maar de liefde voor prehistorisch leven bleef. Eind 2019 besloten ze hun krachten te bundelen, en richtten ze Tribe of the Ancestors op. De evenementen die zij in 2020 en 2021 hadden willen aandoen, gingen helaas niet door… maar Lorelei gelukkig wel! Je kunt Tribe of the Ancestors zelf ervaren tijdens Lorelei 1 en 2.

Lucia brengt met haar onderneming PAW (Prehistory Alive Worldwide) de prehistorie dichtbij. Je kunt bij haar terecht om je de vaardigheden van een jager-verzamelaar eigen te maken, en je weer te verbinden met je natuurlijke zelf. Ze organiseert workshops in o.a. leerlooien, vuursteenbewerken, boog maken, mandenvlechten, en meer. Ook kun je haar inhuren bij evenementen, op school en voor filmwerk. Kijk op prehistoryalive.com voor meer informatie.

Kayleigh helpt je met haar onderneming De Wilde Ondernemer je wilde, authentieke zelf in te zetten in je onderneming. Voorbij allerlei marketing trucs en de meest recente hype op ondernemingsgebied, ondersteunt ze je in de verbinding met je natuurlijke zelf – en hoe je die verbinding effectief en liefdevol inzet in je bedrijf. Ze geeft een-op-een coaching en begeleid (online) cursussen. Lees meer op dewildeondernemer.nl.