Het belangrijkste om te weten is: wat is jouw EIGEN natuurlijke ritme?

In de moderne wereld van (online) ondernemen kan het voelen alsof je continu heen en weer geslingerd wordt. Termen als “Self Care” en “Shine Your LIGHT!” vliegen je om de oren, maar de eerste heb je geen tijd voor en de tweede is eigenlijk veel te vermoeiend (en laten we eerlijk wezen, eng).

En toch zijn ze onlosmakelijk met elkaar verbonden, en kun je van beiden optimaal gebruik maken… als je weet hoe dat het beste werkt voor JOU!

In de natuur wisselen periodes van licht (Keer naar buiten, laat jezelf zien) en donkerte (Keer naar binnen, zorg voor jezelf) elkaar cyclisch af. Beide uitersten hebben een intrinsieke waarde, beiden zijn ze nodig om de andere kant mogelijk te maken.

Beiden zijn ze van belang voor een onderneming die op JOUW manier draait. Je bent zelf immers onderdeel van de natuur!

Leer je pieken en dalen kennen, zodat je er gebruik van kunt maken, in plaats van ertegenin te worstelen!

In deze GRATIS Masterclass van een uurtje leer je alles over het Natuurlijke Cyclische Ritme van de seizoenen, de maan en je eigen cyclus. Zodat je kunt herkennen waar jij optimaal kunt stralen, én waar jouw moment van opladen het beste werkt.

Geef je hieronder op om de Masterclass bij te wonen. Kies het moment wat voor jou het beste uitkomt.

Mocht je geen van deze momenten kunnen, geef je dan toch op, dan krijg je de replay in je inbox!

Wie ben ik om jou hierover te vertellen?

Hai, nice to meet you, mijn naam is Kayleigh, en ik ben De Wilde Ondernemer 🙂

Op mijn vijftiende maakte ik voor het eerst kennis met moderne hekserij, paganisme, sjamanisme en de wijsheid van de natuur. Ik leerde onder andere over de cyclus van het Jaarwiel, waarin acht jaarfeesten de ijkpunten zijn in energiemomenten in het jaar. Elk met hun eigen kracht en rituelen. Na jarenlang bijeenkomsten rondom deze jaarfeesten te hebben bijgewoond, organiseerde ik ze zelf, en leerde zo de jaarfeesten intiem kennen.

Ook de maan was een belangrijk aspect, en reflecteerde de jaarcyclus in het klein. Door de wassende en slinkende fasen van de maan leerde ik mijzelf beter kennen en kon ik uitdagingen het hoofd bieden. De maan is een constante metgezel in mijn leven, en haar magie gun ik iedereen.

In 2016, een jaar na de geboorte van mijn zoontje, kreeg ik het stickertje PMDD – een uitvergrote versie van PMS. Ik koos ervoor om deze diagnose te zien als aanwijzing van iets dieper liggends, niet puur als een lichamelijke ‘kwaal’. Ik leerde mijn cyclus door en door kennen – hoe ik mezelf kon koesteren in de donkere dagen, en hoe ik ultiem kon stralen in de lichte. Zo heb ik uiteindelijk mijn klachten zodanig kunnen verminderen dat ik inmiddels weer zonder medicatie door het leven kan.

Ook mensen zonder menstruatiecyclus, of cyclus-gerelateerde diagnoses, ervaren pieken en dalen in energie. Ik zie het als mijn missie om meer begrip van dat natuurlijke ritme te bevorderen, en om met name ondernemers te ondersteunen in het optimaal afstemmen op hun eigen ritme. Je bent immers je eigen bedrijf begonnen omdat je de dingen op jouw manier wilde doen 😉 Ik denk dat die eigen manier ook de manier is die het beste werkt.

kayleigh smith wilde ondernemer about over mij bio info wild intuitie ondernemen business vrouw vrouwelijke ondernemer natuurlijk ritme

Dus, wil jij bij de Masterclass Ondernemen in je Natuurlijke Ritme zijn? Je bent van harte welkom!

Geef je hieronder op: