Beltane Ritual Masterclass for Entrepreneurs

Feed your Flame
of Creation

Vrijdag 30 april / 20:00u / online

Schrijf je hier in voor de GRATIS Ritual Masterclass!

Meer en meer wordt het duidelijk: NU is de tijd om op te staan. De tijd van verbergen is voorbij. De tijd van je kleiner maken dan je werkelijk bent is voorbij. De tijd om je eigen power te ontkennen is voorbij. 

Het is tijd om jouw Wilde, Vrije Zelf volledig te omarmen. Het is tijd om jouw werkelijke kracht te laten stralen, en je gifts te delen met de wereld.

Beltane is het oeroude feest van de vruchtbaarheid. Het Mannelijke en het Vrouwelijke komt samen, en in hun samensmelting vindt de ultieme creatie plaats. Al het leven komt hieruit voort… ook in je bedrijf! Net zoals de natuur heb je zelf ook de dynamiek van het mannelijke en het vrouwelijke in je… Laat ze samensmelten en voedt je Vuur van Creatie!

Beltane is in aantocht. Ik deel met liefde de magie van dit jaarfeest met je.

In deze Rituele Masterclass geef je alle aandacht aan je juicy, sensuele levensvuur. Het is de bron van alles wat je voortbrengt als ondernemende ziel in een veranderende wereld. Dit vuur geef je maximale creatiekracht met een magisch ritueel.

Dit neem je mee in deze Ritual Masterclass:

  • Eén rood en één wit koord, lint, draad etc. Iets wat soepel is, niet te dik. Minimaal 50 cm. lang.
  • Een kaars en aansteker
  • Schrijfmateriaal en je dagboek/journal/notebook
  • Je aandacht en toewijding aan jezelf

Nice to meet you <3

Hai, mijn naam is Kayleigh, en ik ben De Wilde Ondernemer.

Wild Ondernemen is de connectie met de natuur, met het Oer, met het oorspronkelijke Zelf – in je bedrijf. 

In vroeger tijden leefden we elke dag met het ritme van de natuur. Onze moderne hersens houden van kaders om de transitie naar puur voelen te maken. Daar is niets mis mee – zolang je je realiseert dat het slechts een titel is voor een veel diepere ervaring. 

Ik neem je graag mee in die ervaring, door middel van sjamanistische technieken, persoonlijke rituelen, en hedendaagse kennis. 

Op mijn vijftiende maakte ik voor het eerst kennis met moderne hekserij, paganisme, sjamanisme en de wijsheid van de natuur. Ik leerde onder andere over de cyclus van het Jaarwiel, waarin acht jaarfeesten de ijkpunten zijn in het jaar. Elk met hun eigen kracht en rituelen. Meebewegen op de natuurlijke golven van energie brengt rust, diepgaande inzichten en bovenal… plezier! 

 Ik zie het als mijn missie om begrip van het natuurlijke ritme te bevorderen, en om met name ondernemers te ondersteunen in het optimaal afstemmen op hun eigen ritme. Je bedrijf is immers het meest succesvol als je het volledig op JOUW manier doet – puur, vrij en Wild!

 

Beltane Ritual Masterclass for Entrepreneurs

Feed your Flame
of Creation

Vrijdag 30 april / 20:00u / online

Schrijf je hier in voor de GRATIS Ritual Masterclass!