Al die oude wijsheid die in jou leeft...
Maak Haar Wakker

You beautiful wild being…

Jij die je verbonden voelt met de natuur om je heen en je eigen innerlijke Wilde Weten. Dat gevoel van Oer, van wijsheid die dieper en ouder is dan jijzelf, en hoe je dat in deze huidige tijd praktisch kunt toepassen.

Jij die ondernemend bent, die wil werken voor je droom en jij die bereid bent naar binnen te kijken en te voelen wat de diepe duisternis je te leren heeft. Jij die je Ziel in je onderneming wilt laten stralen en vanuit hartsverbondenheid wil werken.

Jij die je lichaam, brein en ziel wilt verbinden, omdat ze allemaal van belang zijn in wie jij bent en wat je kunt waarmaken in dit leven. Jij die je Wilde Zelf wilt laten ontwaken, omdat we méér zijn dan wat ons verteld wordt, en we de kennis diep in onze botten kunnen inzetten om nu datgene te creëren dat het leven van ons vraagt.

Een 7-daagse GRATIS online training. Elke dag een mailtje, video en oefening waarmee jij je Wilde Weten ontwaakt. Die wijsheid diep binnenin jou die je in kunt zetten om je missie voluit te leven.

Misschien weet je nog niet precies wat die missie is, misschien hoor je een oproep, misschien heb je al helemaal duidelijk wat je wilt doen maar weet je niet hoe.

Je Wilde Zelf weet het al. It’s a deeper knowing en er zijn technieken die je kunt toepassen om dat diepere Weten aan te spreken. Tijdens deze online training leer ik je mijn favoriete manieren, snel, praktisch en bezield, om weer te kunnen luisteren naar die intuïtieve wijsheid die we allemaal bezitten. Zodat ook jij praktisch en bezield je leven en werk kunt leiden vanuit je Wilde Zelf.

wilde ondernemer ontwaak wilde weten kayleigh smith avoja ondernemer ondernemen vrouw business spirit intuitie online training

Wat jouw eigen Wilde Weten precies is ontdek je gaandeweg… of misschien weet je het al: Dat stemmetje dat fluistert en gouden advies geeft over de keuze waar je voor staat. Die herinnering die je niet werkelijk hebt meegemaakt, maar waar je toch blindelings op kunt vertrouwen. Al jouw opgedane kennis en ervaring, die in heldere taal tot je spreken.

De kunst is om je Wilde Weten de ruimte te geven. Om ernaar te luisteren, in haar meest subtiele vorm, zodat je direct kunt reageren.

Kies jouw pad. Maak jouw keuze. It’s up to you!

Ervaringen van deelnemers

82947271_2672211876165295_2951548633012502528_o
Ava Anouk
Kayleigh heeft voor mij een Godinnen sessie gedaan en het was zo'n fijne, bijzondere ervaring! Ik ging er 'blind' in, dat vind ik het leukste, om te kijken wat het Universum me wilt vertellen, dus ik liet me lekker meevoeren met de energie. Kayleigh begeleide het met zoveel liefde, wijsheid en energetisch werk, waardoor ik kon genieten van deze overvloedige ervaring. Je voelt, dit is haar passie en dat straalt over. De kaarten die naar boven kwamen waren spot on en ik heb ijverig mee-gepend met de wijze woorden van Kayleigh. Dankzij deze Godinnen sessie heb ik heldere inzichten gekregen, bevestiging en ik ging helemaal stralen. Wat een alignment! Vooral de 'destiny' kaart raakte me diep in mijn Ziel. Dankjewel Kayleigh voor de begeleiding, jouw mooie Ziel hier op Aarde en het doorgeven van deze waardevolle informatie. Als je je (weer) als een Goddess on Earth wilt voelen, boek deze sessie!
Ava Anouk
karen de blank wilde ondernemer shiatsu wellwishing online community member review ervaring
Karen de Blank – Wellwishing
Als zelfstandig ondernemer "in de groei" loop ik zo af en toe tegen mijn eigen grenzen aan. Vaak kan ik mezelf dan wel weer verder op mijn pad helpen maar als dat niet lukt, dan kan je twee dingen doen; opgeven, maar dat is niet mijn ding, of hulp vragen.Nou is hulp vragen ook niet mijn sterkste kant. Toen ik tegen een nieuw obstakel opliep en ik er zelf niet uitkwam, ben ik om mij heen gaan kijken wie mij zou kunnen helpen. Mijn probleem bestond eruit dat ik mijzelf onbewust saboteerde in mijn vooruitgang. En het feit dat ik wist dat ik dat deed, was niet genoeg om ermee te stoppen.Verkopen, wat toch een groot deel is van zelfstandig ondernemer zijn, want je moet alleen al jezelf kunnen verkopen om gezien te worden, wordt heel lastig als je jezelf saboteert. Ik zocht naar iemand die mij niet zo zeer zou helpen met een hoop tips hoe ik het anders zou kunnen aanpakken, maar iemand die mij zou kunnen helpen de hindernis aan te pakken. Ik ken Kayleigh inmiddels een aantal jaren, en zij is op veel vlakken anders dan ik, maar een overeenkomst is dat zij werkt vanuit een holistisch denkbeeld en haar gevoel laat spreken. Juist die combinatie tussen overeenkomsten en verschillen, maakte dat ik Kayleigh vroeg om mij te helpen. In onze sessie vroeg ze mij het hemd van het lijf. Naast dat dit mij al wat meer duidelijkheid gaf, gaf het haar ook een beeld van hoe zij kon helpen met bijsturen. Daarna deed zij een geleide meditatie met mij en daarbij vielen er een flink stel kwartjes! Ze rondde het geheel goed af en zo kwam ik vol energie uit onze coaching-sessie. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en ik ben echt geholpen met die ene sessie met Kayleigh; ik heb de blokkade overwonnen en ben een stuk verder op mijn pad.
shira koning testimonial wilde ondernemer kayleigh smith review soul sessions godinnen kaarten sessie ondernemen spirit wilde vrouw
Shira de Koning
Kayleigh is vriendelijk, professioneel en toegankelijk. Ze weet goed waar ze het over heeft en gaat daar zorgvuldig mee om. Ze heeft een fijne energie en creëert en veilige omgeving waarin alles gezegd kan én mag worden. Je kan je hart laten spreken. Ze luistert goed naar je en weet de onderliggende aspecten te triggeren om je aan het denken zetten en (nieuwe) inzichten te geven. Het gaf mij de bevestiging van wat ik diep van binnen al wist, een juiste balans tussen actie, rust en zelfzorg. Voor mij geldt voornamelijk meer tijd nemen voor zelfcompassie, om vanuit daar ruimte te creëren voor de juiste focus en acties. Een vuur kan nu eenmaal niet blijven branden zonder voldoende houtvoorraad. Nu is de tijd om een voorraad aan te leggen en deze te behouden, zodat het vuur straks hoog opgestookt kan worden 😀
eef lanoye testimonial wilde ondernemer kayleigh smith review godinnen kaarten sessie one-on-one soul session
Eef Lanoye
Ik kreeg eind december 2018 een uitgebreide Godinnen Kaartlegging waarbij we uitgingen van vier punten/vragen van focus: mijn situatie nu, mijn uitdagingen, mijn belemmeringen en mijn richting. Een goed moment als afsluiting van een jaar en met het nieuwe jaar in het vizier. Bij elke focus ademden we samen met volle aandacht in bij de vraag en de kaarten. Kayleigh nam hiervoor de tijd, dat voelde heel fijn. Elke getrokken kaart leverde een boeiend gesprek op over het verhaal van de Godin in combinatie met mijn persoonlijke situatie. Het gaf me bevestiging, nieuwe ideeën en soms een soort oud ‘weten’ dat in me wakker werd. Ik vond het zeer inspirerend. De vier Godinnen zijn een beetje onderdeel geworden van mij, alsof ze er altijd al waren in mijn leven. Ik word telkens weer blij van dat gevoel. Bedankt Kayleigh!
kyra testimonial wild soul session wilde ondernemer kayleigh smith review
Kyra Kieskamp
Dan sta ik even stil en denk ik terug aan de coach-call met Kayleigh. Zo’n moment dat ik al die beren op de weg zie, en merk dat ik ze keihard aan het bevechten ben. Maar toch wijken ze niet. Kayleigh liet me ademen, liep met me mee en remde me destijds op een hele warme en down to earth manier af in die mallemolen van ‘het moet nu, en ik moet het nu kunnen’ en die andere ‘start before you are ready’. Want die beren he, dat zijn eigenlijk gewoon poortwachters die je veilig willen houden. Dus het is veel handiger om met ze in gesprek te gaan dan tegen ze te gaan vechten. En dan te kijken wat nou eigenlijk echt die eerste stap is die nu nodig is. Fijn als iemand zoals Kayleigh dan even met je meeloopt, om daarna weer verder zelf op pad te kunnen gaan.
10-jaren plan vanuit je hart img
Anoniem
De I Fucking ROCK! Tiendaagse bracht me weer een stapje dichter bij het punt ben dat ik echt kan voelen dat ik goed ben zoals ik ben. Ik heb mijn kracht gevoeld. Ik wéét dat ik die heb, maar het kunnen voelen is zo fijn en nodig. Ik heb ook weer wat meer liefde voor mezelf gevonden. Gemerkt hoe belangrijk het voor mij is om te dansen. Elke dag. Daarin voel ik mijn kracht. Daar kan ik me mee op- en ontladen. Die laatste opdracht was zó fijn! Ik durfde eerst het filmpje niet terug te kijken. Heb een hekel aan mezelf op foto en film. Maar ondertussen kan ik er geen genoeg van krijgen! Ik word enorm blij van mezelf daar te zien dansen. Zo vrij en vrolijk en energiek en lekker! Ik heb kort na het maken van dat filmpje ook voor het eerst sinds ik weet niet hoe lang mezelf naakt voor de spiegel eens goed bekeken. En ik vond het eigenlijk best oké wat ik daar zag! Jeetje wat een openbaring was dat! Ik had mezelf een extra opdracht gegeven bij deze tiendaagse, en dat was om mezelf helemaal te laten zien. Om elke keer als ik een opdracht had gedaan, hier ook iets over te posten. Zonder me druk te maken wat wie er dan ook wat van zou vinden. Ik zou fucking rocken en dat laten zien! Het posten is me aardig gelukt :D, het me niet druk maken om wat anderen er van zouden denken ging aardig. In ieder geval ben ik ook daarin weer een stapje verder gekomen.
16864386_1399049280137890_7581880900449508737_n
Renilde Stokhof
Dank je wel!!! In jouw 10 daagse nam je ons mee in wat volgens mij een afspiegeling is van jouw Zelf; you rock woman!!! Wat was het heerlijk en intens. Het zat zo goed in elkaar dat je me echt hebt meegenomen door mijzelf heen.. Elke hersenbelemmering heb je weten te omzeilen (en mijn brein kan er wat van hoor!!) Door jouw krachtige, duidelijke, geaarde, liefdevolle, humorvolle manier van uiten en zijn kun jij werkelijk iemand in zijn/haar kern plaatsen! Dat is een gave! Het was ook een prachtige groep vrouwen waardoor jouw effect nog eens werd versterkt! Ik hoop je eens te ontmoeten! Big hug Renilde