Al die oude wijsheid die in jou leeft...
Maak Haar Wakker

You beautiful wild being…

Jij die je verbonden voelt met de natuur om je heen en je eigen innerlijke Wilde Weten. Dat gevoel van Oer, van wijsheid die dieper en ouder is dan jijzelf, en hoe je dat in deze huidige tijd praktisch kunt toepassen.

Jij die ondernemend bent, die wil werken voor je droom en jij die bereid bent naar binnen te kijken en te voelen wat de diepe duisternis je te leren heeft. Jij die je Ziel in je onderneming wilt laten stralen en vanuit hartsverbondenheid wil werken.

Jij die je lichaam, brein en ziel wilt verbinden, omdat ze allemaal van belang zijn in wie jij bent en wat je kunt waarmaken in dit leven. Jij die je Wilde Zelf wilt laten ontwaken, omdat we méér zijn dan wat ons verteld wordt, en we de kennis diep in onze botten kunnen inzetten om nu datgene te creëren dat het leven van ons vraagt.

Een 7-daagse GRATIS online training. Elke dag een mailtje, video en oefening waarmee jij je Wilde Weten ontwaakt. Die wijsheid diep binnenin jou die je in kunt zetten om je missie voluit te leven.

Misschien weet je nog niet precies wat die missie is, misschien hoor je een oproep, misschien heb je al helemaal duidelijk wat je wilt doen maar weet je niet hoe.

Je Wilde Zelf weet het al. It’s a deeper knowing en er zijn technieken die je kunt toepassen om dat diepere Weten aan te spreken. Tijdens deze online training leer ik je mijn favoriete manieren, snel, praktisch en bezield, om weer te kunnen luisteren naar die intuïtieve wijsheid die we allemaal bezitten. Zodat ook jij praktisch en bezield je leven en werk kunt leiden vanuit je Wilde Zelf.

wilde ondernemer ontwaak wilde weten kayleigh smith avoja ondernemer ondernemen vrouw business spirit intuitie online training

Wat jouw eigen Wilde Weten precies is ontdek je gaandeweg… of misschien weet je het al: Dat stemmetje dat fluistert en gouden advies geeft over de keuze waar je voor staat. Die herinnering die je niet werkelijk hebt meegemaakt, maar waar je toch blindelings op kunt vertrouwen. Al jouw opgedane kennis en ervaring, die in heldere taal tot je spreken.

De kunst is om je Wilde Weten de ruimte te geven. Om ernaar te luisteren, in haar meest subtiele vorm, zodat je direct kunt reageren.

Kies jouw pad. Maak jouw keuze. It’s up to you!