Over Jou

Hey daar, jij prachtig wild schepsel!

Hoe ging het de laatste tijd met je? Er gebeurt veel, nietwaar? Soms kan het overweldigend zijn om alle bewegingen te voelen waar we momenteel mee bezig zijn.


Maar toch ga je door. Toch doe je je belangrijke werk, omdat je diep in je hart weet hoe noodzakelijk het is. Toch volhard je in het volgen van de fluistering van je ziel, omdat je weet dat het je naar de waarheid leidt.

Of heb je twijfels?

Vraag je je af of dit echt is wat je zou moeten doen … in plaats van die ondergeschikte baan te nemen? Het betaalt tenminste de rekeningen, toch? Het volgen van je dromen zal gewoon moeten wachten. Opnieuw.

Lig je ‘s nachts wakker, omdat wat voor je ligt zo enorm voelt? Je bent zo klein… Hoe zou je ooit kunnen denken om een ​​verschil te maken? Er is zoveel werk te doen en je bent maar één persoon.

Ben je buiten adem van al het rennen? Het achtervolgen van je volgende klant, je volgende verkoop, je volgende betaling… Zal je ooit een pauze nemen van sociale media? De constante druk is vermoeiend, maar als je niet meedoet, stort je bedrijf in. Rechts?


Je hebt het advies van ten minste 37 verschillende online marketingexperts opgevolgd en uit het brede scala aan opties werkte geen van hen echt goed voor je. Je bent op elke kar gesprongen, om er aan de andere kant recht af te vallen … met een geheime opluchting in je hart. Geen van die methoden gaf je tenslotte waar je echt naar verlangde:

Een authentieke, vrolijke, overvloedige manier om uw bedrijf te runnen.

Dus wat als…

…u EERST naar uw hart kunt luisteren, bij elke beslissing die u voor uw bedrijf neemt?
…u JOUW energiestroom zou kunnen volgen in de manier waarop u uw bedrijf runt? Snel en luid gaan als je daar zin in hebt, en rustige pauzes nemen als dat nodig is?
… je op JOUW voorwaarden met je favoriete klanten kunt communiceren en nog steeds tijd hebt om te spelen, zonnebaden, wandelen in de natuur en alle andere glorieuze offline dingen die dit leven je biedt?
… je je lichaam zou kunnen omarmen, met liefde, als de SCHITTERENDE creatie van de natuur die het is… en je stam kan leren om ook volledig van hun lichaam te houden?
… je zou kunnen werken met dat geschenk dat je in je hebt, EN er royaal voor betaald zou worden?

Wat als je jezelf weer Wild zou laten zijn?

Natuurlijk, authentiek, vol vreugde. De toestemming van niemand behalve jezelf nodig hebben. Je gaven overvloedig delen, omdat je weet dat je overloopt.

Beautiful Wild Being… je bent zo geliefd. Je gaven zijn zo hard nodig. Je bent zo heel, precies zoals je nu bent.

En de wereld juicht je toe, voor elke stap omhoog.

Feedback & Reviews

Dit zeggen prachtige mensen over mijn werk <3

“Kayleigh daagt je uit om je grenzen te verleggen, liefdevol en respectvol, maar toch heel uitnodigend. Als je dit aandurft, zul je merken dat het je niet zomaar overal brengt. Kayleigh leidt je naar een plek in jezelf waar je pure kracht en originaliteit wacht om ontdekt te worden. Ze stuurt je met een diep begrip van de menselijke natuur. Ze vraagt je om op een prachtige en creatieve manier kanten van jezelf te ontdekken die je misschien nog nooit eerder hebt gezien. En dit alles met levensvreugde en passie die super aanstekelijk is. Geen vlinderachtige vluchtigheid, maar ware wijsheid, met een diepe verbondenheid met de natuur, en mens zijn hier op aarde, met alles wat daarbij hoort.”

13177468_1754284244815261_3563607362345013536_n.jpg

JelleTas Pasma

Schrijver van De Rode Trilogie

“Op het moment dat ik al die beren op de weg zie, en ik merk dat ik hard aan het vechten ben. Toch wijken ze niet af. Kayleigh liet me ademen, liep met me mee en vertraagde me toen op een heel warme en nuchtere manier in die wervelwind van “Ik moet nu, en ik moet het nu kunnen doen” en de ander “begin voor jou zijn klaar”. Het is fijn als iemand als Kayleigh een tijdje met je meeloopt, en dan kun je zelf verder.”

14192599_10209221836639421_5062911936778318526_n.jpg

Kyra Kieskamp

Danseres, Storyteller

“Kayleigh is vriendelijk, professioneel en aanspreekbaar. Ze weet waar ze het over heeft en gaat daar zorgvuldig mee om. Ze heeft een fijne energie en creëert een veilige omgeving waarin alles gezegd mag en mag worden. Je kunt je hart laten spreken. Ze luistert goed naar je en weet de onderliggende aspecten te triggeren om je aan het denken te zetten en (nieuwe) inzichten te geven. Het gaf mij bevestiging van wat ik diep van binnen al wist, een juiste balans tussen actie, rust en zelfzorg.”

50314437_517761882047533_7436575967096602624_o.jpg

Shira de Koning

Marine Biologist, Grafisch Ontwerper

Ga op reis in je Wilde Ziel

Dus, mooie ziel, zou je samen een paar stappen willen zetten?

Dit is wat ik je graag zou willen bieden, om je op weg te helpen:

Your One-Page 
Wild Business Model
your-one-page-wild-business-model.png

In dit GRATIS e-book vind je meer dan 100 oplossingen om je leven, leven en zijn te rewilderen. Door de Wild Entrepreneur-methode van 7 Areas of Wildness te volgen, word je begeleid door praktische oefeningen, dagboekaanwijzingen, sjamanistische reizen en ontdek je wat JOUW authentieke Wildness in de praktijk betekent.

Komt binnenkort!

Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden wanneer het E-book live gaat!

GRATIS kennismakingssessie

Ik bied een-op-een Wild Soul Coaching-sessies aan – deze kosten € 90/uur. MAAR ik wil dat we een goede match zijn, voordat we aan zo’n intense reis beginnen.

Dus in deze GRATIS kennismakingssessie van een half uur kun je je strijd aanbieden, en we zullen er doorheen werken. Mochten we daarna besluiten om samen verder te werken, dan geldt mijn uurtarief. Vaak kan er in een half uur echter veel bereikt worden! Geen verplichtingen.

Mijn Wens Voor Jou

Prachtig, voel je vrij om zo wild te zijn als je bent. Moge je je herinneren dat je een kind van het Universum bent, net als de bomen en de sterren. Moge je diep in je botten weten dat je het recht hebt om hier te zijn, precies zoals je bent. Jij en je mooie geschenken verdienen het om gezien te worden en gedeeld te worden met de wereld. Precies zoals je wilt dat ze zijn – of het nu op een gigantisch podium is met verblindende lichten, spreken tot 50.000 mensen… of dat het in een gezellige zacht verlichte kamer van je huis is, je klant één op één coachend.

Maak je kunst. Deel je gaven. Spreek je waarheid.

Vertrouw op je Wilde Ziel. Jij weet de weg.