Over mij

Een Wolf, een Draak en een Zeeschildpad

Toen ik vijftien jaar oud was, openbaarde de Wolf zich aan mij terwijl ik op zoek was naar begeleiding. In het begin wist ik niet hoe ik met zijn gegrom moest omgaan. Ik begreep niet waarom hij in mijn hielen hapte toen ik bang was om op te staan. Maar ik herkende de eenzaamheid in zijn ogen en besloot dat ik gehoor wilde geven aan zijn leringen. Samen ontdekten we de schat in het diepe, donkere bos. Hij begeleidde me bij het verzorgen van mijn roedel. Hij heeft me laten zien hoe ik het pad van de wildernis moet bewandelen – omdat mijn wilde hart klopt in harmonie met dat van hem.

Toen ik drieëntwintig jaar oud was, ontmoette ik mijn Draak voor de eerste keer. In een visioen zag ik haar, geketend aan een paal boven een woeste, woeste zee. Haar vleugels waren verschrompeld en haar ogen stonden vol verdriet. Door de jaren heen heb ik haar kettingen kunnen verbreken – en in het begin brulde ze tot leven met een alles verterend vuur. Maar ik leerde naar haar woede te luisteren en gehoor te geven aan de roep van Soul die ze me aanbood. Nu kan ik met haar boven de wolken zweven en rusten in haar warme, geschubde omhelzing na een transformerend avontuur.

Toen ik dertig jaar oud was, na de geboorte van mijn kind en mijn bedrijf, midden in een hevige postpartumdepressie, voelde ik een nieuwe roeping. De Seaturtle stuurde me op een reis naar Hawaï, om de diepe inheemse kennis die daar aanwezig is te integreren met de leringen die ik in mijn eigen geboorteland had gevonden. De wijsheid van de Seaturtle ligt in het vertragen, het verzamelen van perspectief en de diepe waarheid dat er maar één aarde is, onze diepste verlangens als mensen op één lijn liggen, en we zitten hier samen in.

Voeding voor mijn Vuur

Ik ben ervan overtuigd dat de oplossing voor onze wereldwijde uitdagingen in samenwerking ligt.

Niemand van ons is onbelangrijk. Het systeem dat we door de eeuwen heen hebben gecreëerd is uit de hand gelopen. Sommigen van ons willen aan dat systeem vasthouden – meestal uit angst voor het onbekende. Die angst is ook een natuurlijk onderdeel van het zijn – maar er hoeft niet langer aandacht aan te worden besteed. Ik geloof dat, door de ingebeelde kloof te overbruggen – tussen elkaar, tussen onszelf en de natuur om ons heen – we kunnen uitgroeien tot meer dan we waren, en de wereld kunnen genezen van wat haar momenteel kwelt.

Ik ben ervan overtuigd dat de oplossing voor onze persoonlijke en gemeenschappelijke uitdagingen ligt in het herinneren van onze oude manier van zijn.

We leerden op het land te zwoegen, we bouwden steden en wegen en machines… en we hebben onze leefruimte veranderd op manieren die onze inheemse voorouders niet zouden herkennen. Maar het ingewikkelde ontwerp van hormonen en cellen is niet zo veel veranderd sinds we voor het eerst zijn geëvolueerd naar onze huidige vorm. We moeten onthouden waar we vandaan kwamen. Kantoren met planten erin hebben gelukkigere werknemers. Mensen krijgen bosbaden voorgeschreven als remedie tegen depressie. Katten, honden en paarden doen wonderen voor ouderen met dementie en non-verbale jongeren.

We hebben de wijsheid van onze oudste voorgangers en een diepe verbinding met de natuurlijke wereld om ons heen nodig om echt geluk te vinden. Gelukkig zijn er veel verschillende manieren om dit weten te integreren in de moderne samenlevingen waarin we ons bevinden.

Ik ben ervan overtuigd dat we een deel van de natuur zijn – niet erboven of eronder, maar een natuurlijk stukje van de puzzel genaamd Leven.

Wanneer we ons afstemmen op de hartslag van Moeder Aarde, wanneer we ons opnieuw verbinden met de delen van onszelf die wild en ongetemd zijn, wanneer we ons de dans herinneren die gaande is sinds we voor het eerst op aarde rondliepen… dan ervaren we echte vrijheid. Rewilding is een continu proces. Elke beweging die we in die richting maken, is een gelukzalig geschenk van verbinding met iets dat groter en dieper is dan onszelf.

Feedback & Reviews

Dit zeggen prachtige mensen over mijn werk <3

“Kayleigh daagt je uit om je grenzen te verleggen, liefdevol en respectvol, maar toch heel uitnodigend. Als je dit aandurft, zul je merken dat het je niet zomaar overal brengt. Kayleigh leidt je naar een plek in jezelf waar je pure kracht en originaliteit wacht om ontdekt te worden. Ze stuurt je met een diep begrip van de menselijke natuur. Ze vraagt je om op een prachtige en creatieve manier kanten van jezelf te ontdekken die je misschien nog nooit eerder hebt gezien. En dit alles met levensvreugde en passie die super aanstekelijk is. Geen vlinderachtige vluchtigheid, maar ware wijsheid, met een diepe verbondenheid met de natuur, en mens zijn hier op aarde, met alles wat daarbij hoort.”

13177468_1754284244815261_3563607362345013536_n.jpg

JelleTas Pasma

Schrijver van De Rode Trilogie

“Op het moment dat ik al die beren op de weg zie, en ik merk dat ik hard aan het vechten ben. Toch wijken ze niet af. Kayleigh liet me ademen, liep met me mee en vertraagde me toen op een heel warme en nuchtere manier in die wervelwind van “Ik moet nu, en ik moet het nu kunnen doen” en de ander “begin voor jou zijn klaar”. Het is fijn als iemand als Kayleigh een tijdje met je meeloopt, en dan kun je zelf verder.”

14192599_10209221836639421_5062911936778318526_n.jpg

Kyra Kieskamp

Danseres, Storyteller

“Kayleigh is vriendelijk, professioneel en aanspreekbaar. Ze weet waar ze het over heeft en gaat daar zorgvuldig mee om. Ze heeft een fijne energie en creëert een veilige omgeving waarin alles gezegd mag en mag worden. Je kunt je hart laten spreken. Ze luistert goed naar je en weet de onderliggende aspecten te triggeren om je aan het denken te zetten en (nieuwe) inzichten te geven. Het gaf mij bevestiging van wat ik diep van binnen al wist, een juiste balans tussen actie, rust en zelfzorg.”

50314437_517761882047533_7436575967096602624_o.jpg

Shira de Koning

Marine Biologist, Grafisch Ontwerper

Ga op reis in je Wilde Ziel

Dus, mooie ziel, zou je samen een paar stappen willen zetten?

Dit is wat ik je graag zou willen bieden, om je op weg te helpen:

Your One-Page 
Wild Business Model
your-one-page-wild-business-model.png

In dit GRATIS e-book vind je meer dan 100 oplossingen om je leven, leven en zijn te rewilderen. Door de Wild Entrepreneur-methode van 7 Areas of Wildness te volgen, word je begeleid door praktische oefeningen, dagboekaanwijzingen, sjamanistische reizen en ontdek je wat JOUW authentieke Wildness in de praktijk betekent.

Komt binnenkort!

Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden wanneer het E-book live gaat!

GRATIS kennismakingssessie

Ik bied een-op-een Wild Soul Coaching-sessies aan – deze kosten € 90/uur. MAAR ik wil dat we een goede match zijn, voordat we aan zo’n intense reis beginnen.

Dus in deze GRATIS kennismakingssessie van een half uur kun je je strijd aanbieden, en we zullen er doorheen werken. Mochten we daarna besluiten om samen verder te werken, dan geldt mijn uurtarief. Vaak kan er in een half uur echter veel bereikt worden! Geen verplichtingen.

Mijn Wens Voor Jou

Prachtig, voel je vrij om zo wild te zijn als je bent. Moge je je herinneren dat je een kind van het Universum bent, net als de bomen en de sterren. Moge je diep in je botten weten dat je het recht hebt om hier te zijn, precies zoals je bent. Jij en je mooie geschenken verdienen het om gezien te worden en gedeeld te worden met de wereld. Precies zoals je wilt dat ze zijn – of het nu op een gigantisch podium is met verblindende lichten, spreken tot 50.000 mensen… of dat het in een gezellige zacht verlichte kamer van je huis is, je klant één op één coachend.

Maak je kunst. Deel je gaven. Spreek je waarheid.

Vertrouw op je Wilde Ziel. Jij weet de weg.