WE ARE OUR MOTHER'S SAVAGE DAUGHTERS

Overal staan de nieuwe wilden op. De mensen die hun oude wijsheid omarmen. De mensen die hun spirituele zelf inzetten in de nieuwe wereld, zónder verontschuldiging. De wereld staat in brand, wordt er gezegd. Wij kunnen ervoor zorgen dat het een helende reiniging wordt. Voor onszelf, voor onze voorouders, voor degenen die na ons komen.

The Song of the Savage Daughter (by Wyndreth Berginsdottir)

DIT GA JE LEREN

I am my Mother's Savage Daughter - Ancestor Wisdom

Wie je bent, nu in dit leven, staat niet op zichzelf. Zowel je fysieke voorouders (ouders, grootouders, etc) als de teachers met wie je geen bloedconnectie hebt, kunnen een grote invloed op je hebben. Welke wijsheid en kracht heb je meegekregen? Welke boodschappen en overtuigingen spelen een rol? En hoe kun je heden ten dage die erfenis inzetten?

Running Barefoot - Touching Nature

De wilde natuur om ons heen en onze intuïtieve Savage Wisdom zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je band met de natuurlijke wereld versterken maakt dat je contact met je eigen innerlijke wijsheid verdiept. Of je nu midden in de stad woont of in een huisje in het bos... Leg op jouw manier verbinding met de natuurlijke wereld van planten, dieren en elementen.

I will not cut my hair - Looking like YOU

Wat vertel je jezelf en anderen, met de manier waarop je jezelf presenteert? Je kleding, haar, al je uiterlijk vertoon is communicatie. Welke boodschap wil je overbrengen? Hoe doe je dat op een manier die bij jou past, comfortabel is en authentiek? Laat je niet langer leiden door verwachtingen van buitenaf over hoe je eruit 'hoort' te zien. Jouw Wilde Zelf mag zichtbaar worden, allereerst voor jou zelf.

Looking for omens - Reading the signs

Ons onderbewuste én het Groot Mysterie (Universum/God/Godin/Voorzienigheid/hoe je het wilt noemen) geven ons voortdurend aanwijzingen, hulp en bevestiging. Maak jezelf ontvankelijk voor deze tekens, en leer hoe je ze actief kunt opzoeken door middel van natuurdivinatie, kaartlezen en orakelsystemen.

Cats and feathers - Animal Wisdom

Spirit animals komen bij nagenoeg elke natuurvolk voor. Zelfs de oude Kelten en Germanen die in de Lage Landen woonden, kenden ze in de vorm van bijvoorbeeld het wild zwijn, het edelhert, de zalm en de havik. Hoe kun je de krachten van zo'n helper uitnodigen, versterken en toepassen in je leven? 

Singing heathen songs - Breaking your Taboo

Liederen verbieden is een bekende manier om vrijheid te onderdrukken. Zingen van teksten, voor jezelf of voor een menigte, verbindt, doorbreekt taboes en veroorzaakt vooruitgang. Welke taboes houden jou nog tegen? Welke opgelegde regels vertel je jezelf, die je niet meer dienen? Wat is de eerste stap die je kunt zetten op je nieuwe pad?

Reaching the stars - Making dreams attainable

Je voelt een oproep, je hebt een droom, je draagt al jaren een al dan niet vage wens met je mee. De eerste stap om je dromen werkelijkheid te maken, is geloven dat ze waarheid kunnen worden. Hoe maak je jouw droom haalbaar? Hoe geef je jouw wens een krachtige grond? Hoe kun je de oproep die je hoort concreet in de wereld brengen?

Cursing loud and often - Love your Rage

De Savage Daughter geeft aandacht aan al haar emoties. Gevoel is legitiem, en juist woede is een krachtige boodschapper. Wat wil jouw razernij je vertellen? Welke grenzen, waarden en persoonlijke wijsheid worden er aangeraakt? Omarm je furie, en zet haar in in je leven.

Laugh hard and long - Unabashed Joy

Net als woede is ook blijdschap en geluk een gevoel dat we vaak niet ten volste ervaren. Uit schaamte, angst, verlegenheid, of omdat we geleerd hebben ons koest te houden. Niet langer... Waar geniet je intens van? In hoeverre sta je jezelf toe dit te uiten? Wat kun je doen om jezelf nog meer vrijheid in geluk te geven?

Howling at the Moon - Wisdom of Mooncycles

Het natuurlijk ritme is circulair. Je ziet dit terug in de beweging van de seizoenen, hoe verwoesting en groei elkaar afwisselen, en in het groeien en slinken van de maan. Ook in onszelf zijn deze cycli merkbaar, in hoe onze energie zich beweegt. Welke wijsheid ligt hier voor jou in verborgen? Hoe kun je dit natuurlijke ritme beter leren kennen, en erop meebewegen in flow?

Brought through Blood - Gifts of Pain

De Savage Daughter begrijpt dat pijn een onderdeel is van het leven. We komen vanuit het duister, door bloed en pijn deze wereld in. Leed, verdriet en rouw toelaten in je leven kan een enorm geschenk zijn. Hoe kun je constructief omgaan met jouw pijn? Welke gave zit erin verborgen? Welke pijn heb je al overwonnen?

Singing deep with thunder - Your authentic voice

Jouw stem is het waard om gehoord te worden. Jouw Wilde Zelf beschikt over een wijsheid die gedeeld mag worden. Hoe vertel je je verhaal op authentieke wijze? Perfectie mag je loslaten... hoe doe je dat wanneer je op een (fysiek of digitaal) podium stapt? Met trillende stem, krachtig en diep, zelfs als je de woorden niet meer weet... sta op, en laat je horen.

We are the Savage - Power of the Tribe

Overal staan de Nieuwe Wilden op. Je bent niet alleen met je dromen, je verlangens, je drang naar een betere wereld. Je bent niet alleen in je spirituele ervaringen, in je diepe voelen, in je intuïtief weten. Samen kun je meer bereiken dan alleen. Hoe verbind je je aan een Tribe, een groep gelijkgestemden, met wie je samen kunt groeien en verder kunt komen op je pad? 

Wil je graag de reis aangaan, maar is de investering niet haalbaar voor je? Stuur me even een mailtje op kayleigh @ dewildeondernemer.nl en dan vinden we samen een oplossing ♥

Wil je graag de reis aangaan, maar is de investering niet haalbaar voor je? Stuur me even een mailtje op kayleigh @ dewildeondernemer.nl en dan vinden we samen een oplossing ♥