ReWild Your Life, Biz and Being

in de Wilde Ondernemer Summer School

four elements vier elementen hekserij paganisme aarde water vuur lucht wilde ondernemer kayleigh smith summer school zomer onderneming opleiding cursus

Beheers de elementen Aarde, Lucht, Vuur en Water in je leven & werk

wolf howl free power entrepeneur

Leg blijvende verbinding met de helpende spirits van krachtdieren, voorouders en persoonlijke gidsen

Volg jouw natuurlijke ritme, en werk met donker en licht

Wil jij meer vrijheid in je leven, werk en Zijn vanaf nu?

Nog t/m 11 juli On Special Offer: je betaalt slechts €49 ipv €79!

Breng liefde, plezier en toewijding in je leven&biz. Geef jezelf deze zomer om werkelijk af te stemmen op je Wilde Zelf!

Grijp NU je kans: t/m 11 juli On Special Offer: je betaalt slechts €49 ipv €79!

Deze Summer School gaat je leven veranderen. But…

Daniëlle Pasma Schrijver, Writing Warriors

Kayleigh daagt je uit om je grenzen op te zoeken, liefdevol en respectvol, maar desondanks zeer uitnodigend. Als je dit durft te ondergaan, zul je merken dat ze je niet zomaar ergens brengt. Kayleigh leidt je naar een plek in jezelf waar jouw pure kracht en originaliteit ligt te wachten om ontdekt te worden. Ze vraagt je om op een heerlijke en creatieve manier kanten van jezelf te onderzoeken, die je misschien nog nooit zo hebt gezien. Geen vlinderachtige vluchtigheid, maar waarachtige wijsheid, met een diepe verbinding met de natuur, en het mens-zijn hier op aarde, met alles dat daarbij hoort.

Renilde Stokhof Coach, Met Veerkracht

Wat was het heerlijk en intens. Het zat zo goed in elkaar dat je me echt hebt meegenomen door mijzelf heen.. Elke hersenbelemmering heb je weten te omzeilen (en mijn brein kan er wat van hoor!!) Door jouw krachtige, duidelijke, geaarde, liefdevolle, humorvolle manier van uiten en zijn kun jij werkelijk iemand in zijn/haar kern plaatsen! Dat is een gave!

Anoniem

Ik heb mijn kracht gevoeld. Ik wéét dat ik die heb, maar het kunnen voelen is zo fijn en nodig. Ik heb ook weer wat meer liefde voor mezelf gevonden. Gemerkt hoe belangrijk het voor mij is om te dansen. Elke dag. Daarin voel ik mijn kracht. Daar kan ik me mee op- en ontladen.

Kyra Kieskamp Studio Kyra Kieskamp

Zo’n moment dat ik al die beren op de weg zie, en merk dat ik ze keihard aan het bevechten ben. Maar toch wijken ze niet. Kayleigh liet me ademen, liep met me mee en remde me destijds op een hele warme en down to earth manier af in die mallemolen van ‘het moet nu, en ik moet het nu kunnen’ en die andere ‘start before you are ready’. Fijn als iemand zoals Kayleigh dan even met je meeloopt, om daarna weer verder zelf op pad te kunnen gaan.

Rikki Stockman

Ik dans terug 🙂 ik werk actiever aan mijn niet meer zo verlegen zijn. Ik voel als ik in de natuur ben zo een rust en thuisgevoel. Nu nog bewuster.

Shira de Koning

Kayleigh is vriendelijk, professioneel en toegankelijk. Ze weet goed waar ze het over heeft en gaat daar zorgvuldig mee om. Ze heeft een fijne energie en creëert en veilige omgeving waarin alles gezegd kan én mag worden. Je kan je hart laten spreken. Ze luistert goed naar je en weet de onderliggende aspecten te triggeren om je aan het denken zetten en (nieuwe) inzichten te geven. Het gaf mij de bevestiging van wat ik diep van binnen al wist, een juiste balans tussen actie, rust en zelfzorg.

Life – Biz – Being
Reflecteer – Inventariseer – Activeer
Voor een vrij, wild, zielsverbonden leven
Voor jouw authentieke onderneming

Nog t/m 11 juli On Special Offer: je betaalt slechts €49 ipv €79!

Wie vraagt… krijgt antwoord 🙂

summer school wilde ondernemer kayleigh smith zomercursus vragen vraag review ondernemers wild vrouw man Hey, de onderwerpen zijn hetzelfde als bij de Wilde Ondernemer Opleiding! Hoe zit dat?

Goed gespot 😉 De zeven thema’s/gebieden/geef-het-een-verzamelnaam die in de Summer School langskomen, zijn dezelfde als in de opleiding ZO word je een Wilde Ondernemer. Deze zeven onderwerpen vormen in mijn optiek de basis voor een gegronde, verbonden, authentieke Wilde Ondernemer. De Summer School kun je zien als de light-versie (in de dubbele betekenis van het woord ;)) van deze opleiding. Met geheel nieuwe oefeningen, afgestemd op de zomer.

summer school wilde ondernemer kayleigh smith zomercursus vragen vraag review ondernemers wild vrouw man Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze cursus?

Afhankelijk van hoe snel je zelf werkt, tussen de twee en drie uur per week. Hierin reken ik niet de tijd waarin je mijmert, relaxt, fietst, zwemt, danst, slaapt, dromerig voor je uit kijkt etc. waarin de oefeningen doorwerken op zielniveau 😉

summer school wilde ondernemer kayleigh smith zomercursus vragen vraag review ondernemers wild vrouw man Ik ga super ver weg op vakantie! Kan ik de Summer School dan volgen?

De Summer School loopt volledig via je e-mail. Je hebt een werkende internetverbinding nodig om je mailtje te openen, de video te bekijken en je werkboek voor die week te downloaden. Sla ‘t op op je telefoon/tablet/laptop/apparaat, en vanaf daar kun je weer offline verder!
Ga je echt zeven weken in de draadloze bushbush doorbrengen? Dan heb je geen zomercursus nodig om je te verbinden met je Wilde Zelf! Bel me even als je terug bent, ik wil je avonturen horen!