Alle aandacht voor jou en je vraag

Wanneer je grote stappen wilt zetten, en echt de diepte in wilt gaan.

Laat je Wilde Ziel spreken in een Wild Soul Session, helemaal op maat voor jouw wensen en verlangens.

Wil jij een stevige basis leggen voor je spirituele beleving? Wil je nu eindelijk die stap in het onbekende zetten, mét de steun van je spirit helpers? Wil jij je wilde, vrije, ongetemde zelf in je onderneming laten bewegen?

Check hieronder de verschillende mogelijkheden om één op één met mij te werken. Staat jouw verlangen er niet bij? Neem gerust contact op, dan bespreken we jouw specifieke wens.

Een-op-een je vraag onderzoeken

En het antwoord vinden vanuit jouw Wilde, authentieke Zelf

Godinnen- of Dierenkaarten / 1 uur / € 89

We werken met Godinnen of Krachtdieren in de vorm van orakelkaarten. Je krijgt verheldering op een specifieke vraag die je stelt. Mogelijke vragen zijn:
Welke verborgen kracht mag ik nu inzetten?
Op welke manier kan ik mijn Godinnelijke zelf meer in de werkelijkheid brengen?
Wat houdt me tegen om wérkelijk te doen wat ik wil?
Dit dier verschijnt steeds op mijn pad… wat betekent dat?
Deze Godin laat zich steeds aan me zien… wat wil ze me zeggen?

De sessie vindt plaats via Skype en kost € 89 ex. btw.

Wild Soul Session XL / 3 uur / € 247

Je hebt een specifieke vraag over je leven, spiritualiteit of onderneming. Of je merkt een vaag gevoel van ongenoegen, onrust, oproep, verwachtingsvolle spanning en wilt hier meer helderheid over. Mogelijke onderwerpen:
Je wil je Wilde Zelf graag meer vrijheid geven, en je wilt weten waar je moet beginnen (en hoe)
Je wil graag meer flow en natuurlijke soepelheid in je onderneming, op een intuïtieve manier
Je wil een diepere verbinding met je spirituele ondergrond, en er ruimte aan geven in je leven en werk

We maken contact met spirit helpers, werken met visualisaties, orakels en lichaamswerk, afhankelijk van je vraag.
Face-to-face of via skype. Deze sessie duurt zo'n 3 uur en kost € 247 ex. btw.

Wild Soul Session drieluik / 3 x 3 uur verdeeld over drie dagen / € 699

Coaching met behulp van de natuur, onze spirit guides en de elementen. We gaan de natuur in, onderzoeken wat het is waar je tegenaan loopt… en met behulp van je (verborgen) Wilde Weten jagen we op het antwoord. Ik breng je in contact met je spirit guides (voorouders, krachtdieren, andere helpers). We werken met de elementen, met visualisaties en lichaamswerk. Kan met een gerichte vraag, maar ook mogelijk om een minder specifiek vraagstuk te behandelen.
Mogelijke onderwerpen:
Doorlopen van je planning voor het jaar - wat is jouw natuurlijke ritme en hoe kun je daarop afstemmen?
Uitwerken van een nieuw aanbod, toegespitst op jouw unique soul gifts - waar gaat jouw vuur van branden en hoe kun je dat van je klant ontsteken?
Karakteriseren van je lievelingsklant, van hart tot hart - naar wie stroomt jouw liefde van nature, en hoe maak je die flow helder?

Deze sessie vindt buiten plaats (precieze locatie in overleg), verdeeld over drie dagen. Per dag zijn we 3 uur samen bezig. In totaal kost deze optie € 699 ex. btw.

82947271_2672211876165295_2951548633012502528_o
Kayleigh heeft voor mij een Godinnen sessie gedaan en het was zo'n fijne, bijzondere ervaring! Ik ging er 'blind' in, dat vind ik het leukste, om te kijken wat het Universum me wilt vertellen, dus ik liet me lekker meevoeren met de energie. Kayleigh begeleide het met zoveel liefde, wijsheid en energetisch werk, waardoor ik kon genieten van deze overvloedige ervaring. Je voelt, dit is haar passie en dat straalt over. De kaarten die naar boven kwamen waren spot on en ik heb ijverig mee-gepend met de wijze woorden van Kayleigh. Dankzij deze Godinnen sessie heb ik heldere inzichten gekregen, bevestiging en ik ging helemaal stralen. Wat een alignment! Vooral de 'destiny' kaart raakte me diep in mijn Ziel. Dankjewel Kayleigh voor de begeleiding, jouw mooie Ziel hier op Aarde en het doorgeven van deze waardevolle informatie. Als je je (weer) als een Goddess on Earth wilt voelen, boek deze sessie!
_Ava Anouk,
karen de blank wilde ondernemer shiatsu wellwishing online community member review ervaring
Als zelfstandig ondernemer "in de groei" loop ik zo af en toe tegen mijn eigen grenzen aan. Vaak kan ik mezelf dan wel weer verder op mijn pad helpen maar als dat niet lukt, dan kan je twee dingen doen; opgeven, maar dat is niet mijn ding, of hulp vragen.Nou is hulp vragen ook niet mijn sterkste kant. Toen ik tegen een nieuw obstakel opliep en ik er zelf niet uitkwam, ben ik om mij heen gaan kijken wie mij zou kunnen helpen. Mijn probleem bestond eruit dat ik mijzelf onbewust saboteerde in mijn vooruitgang. En het feit dat ik wist dat ik dat deed, was niet genoeg om ermee te stoppen.Verkopen, wat toch een groot deel is van zelfstandig ondernemer zijn, want je moet alleen al jezelf kunnen verkopen om gezien te worden, wordt heel lastig als je jezelf saboteert. Ik zocht naar iemand die mij niet zo zeer zou helpen met een hoop tips hoe ik het anders zou kunnen aanpakken, maar iemand die mij zou kunnen helpen de hindernis aan te pakken. Ik ken Kayleigh inmiddels een aantal jaren, en zij is op veel vlakken anders dan ik, maar een overeenkomst is dat zij werkt vanuit een holistisch denkbeeld en haar gevoel laat spreken. Juist die combinatie tussen overeenkomsten en verschillen, maakte dat ik Kayleigh vroeg om mij te helpen. In onze sessie vroeg ze mij het hemd van het lijf. Naast dat dit mij al wat meer duidelijkheid gaf, gaf het haar ook een beeld van hoe zij kon helpen met bijsturen. Daarna deed zij een geleide meditatie met mij en daarbij vielen er een flink stel kwartjes! Ze rondde het geheel goed af en zo kwam ik vol energie uit onze coaching-sessie. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en ik ben echt geholpen met die ene sessie met Kayleigh; ik heb de blokkade overwonnen en ben een stuk verder op mijn pad.
_,
shira koning testimonial wilde ondernemer kayleigh smith review soul sessions godinnen kaarten sessie ondernemen spirit wilde vrouw
Kayleigh is vriendelijk, professioneel en toegankelijk. Ze weet goed waar ze het over heeft en gaat daar zorgvuldig mee om. Ze heeft een fijne energie en creëert en veilige omgeving waarin alles gezegd kan én mag worden. Je kan je hart laten spreken. Ze luistert goed naar je en weet de onderliggende aspecten te triggeren om je aan het denken zetten en (nieuwe) inzichten te geven. Het gaf mij de bevestiging van wat ik diep van binnen al wist, een juiste balans tussen actie, rust en zelfzorg. Voor mij geldt voornamelijk meer tijd nemen voor zelfcompassie, om vanuit daar ruimte te creëren voor de juiste focus en acties. Een vuur kan nu eenmaal niet blijven branden zonder voldoende houtvoorraad. Nu is de tijd om een voorraad aan te leggen en deze te behouden, zodat het vuur straks hoog opgestookt kan worden 😀
_,
eef lanoye testimonial wilde ondernemer kayleigh smith review godinnen kaarten sessie one-on-one soul session
Ik kreeg eind december 2018 een uitgebreide Godinnen Kaartlegging waarbij we uitgingen van vier punten/vragen van focus: mijn situatie nu, mijn uitdagingen, mijn belemmeringen en mijn richting. Een goed moment als afsluiting van een jaar en met het nieuwe jaar in het vizier. Bij elke focus ademden we samen met volle aandacht in bij de vraag en de kaarten. Kayleigh nam hiervoor de tijd, dat voelde heel fijn. Elke getrokken kaart leverde een boeiend gesprek op over het verhaal van de Godin in combinatie met mijn persoonlijke situatie. Het gaf me bevestiging, nieuwe ideeën en soms een soort oud ‘weten’ dat in me wakker werd. Ik vond het zeer inspirerend. De vier Godinnen zijn een beetje onderdeel geworden van mij, alsof ze er altijd al waren in mijn leven. Ik word telkens weer blij van dat gevoel. Bedankt Kayleigh!
_,
kyra testimonial wild soul session wilde ondernemer kayleigh smith review
Dan sta ik even stil en denk ik terug aan de coach-call met Kayleigh. Zo’n moment dat ik al die beren op de weg zie, en merk dat ik ze keihard aan het bevechten ben. Maar toch wijken ze niet. Kayleigh liet me ademen, liep met me mee en remde me destijds op een hele warme en down to earth manier af in die mallemolen van ‘het moet nu, en ik moet het nu kunnen’ en die andere ‘start before you are ready’. Want die beren he, dat zijn eigenlijk gewoon poortwachters die je veilig willen houden. Dus het is veel handiger om met ze in gesprek te gaan dan tegen ze te gaan vechten. En dan te kijken wat nou eigenlijk echt die eerste stap is die nu nodig is. Fijn als iemand zoals Kayleigh dan even met je meeloopt, om daarna weer verder zelf op pad te kunnen gaan.
_,
10-jaren plan vanuit je hart img
De I Fucking ROCK! Tiendaagse bracht me weer een stapje dichter bij het punt ben dat ik echt kan voelen dat ik goed ben zoals ik ben. Ik heb mijn kracht gevoeld. Ik wéét dat ik die heb, maar het kunnen voelen is zo fijn en nodig. Ik heb ook weer wat meer liefde voor mezelf gevonden. Gemerkt hoe belangrijk het voor mij is om te dansen. Elke dag. Daarin voel ik mijn kracht. Daar kan ik me mee op- en ontladen. Die laatste opdracht was zó fijn! Ik durfde eerst het filmpje niet terug te kijken. Heb een hekel aan mezelf op foto en film. Maar ondertussen kan ik er geen genoeg van krijgen! Ik word enorm blij van mezelf daar te zien dansen. Zo vrij en vrolijk en energiek en lekker! Ik heb kort na het maken van dat filmpje ook voor het eerst sinds ik weet niet hoe lang mezelf naakt voor de spiegel eens goed bekeken. En ik vond het eigenlijk best oké wat ik daar zag! Jeetje wat een openbaring was dat! Ik had mezelf een extra opdracht gegeven bij deze tiendaagse, en dat was om mezelf helemaal te laten zien. Om elke keer als ik een opdracht had gedaan, hier ook iets over te posten. Zonder me druk te maken wat wie er dan ook wat van zou vinden. Ik zou fucking rocken en dat laten zien! Het posten is me aardig gelukt :D, het me niet druk maken om wat anderen er van zouden denken ging aardig. In ieder geval ben ik ook daarin weer een stapje verder gekomen.
_,
16864386_1399049280137890_7581880900449508737_n
Dank je wel!!! In jouw 10 daagse nam je ons mee in wat volgens mij een afspiegeling is van jouw Zelf; you rock woman!!! Wat was het heerlijk en intens. Het zat zo goed in elkaar dat je me echt hebt meegenomen door mijzelf heen.. Elke hersenbelemmering heb je weten te omzeilen (en mijn brein kan er wat van hoor!!) Door jouw krachtige, duidelijke, geaarde, liefdevolle, humorvolle manier van uiten en zijn kun jij werkelijk iemand in zijn/haar kern plaatsen! Dat is een gave! Het was ook een prachtige groep vrouwen waardoor jouw effect nog eens werd versterkt! Ik hoop je eens te ontmoeten! Big hug Renilde
_,

Let’s get together, darling

Wil je een persoonlijke Wilde sessie boeken? Laat hieronder je vragen, wensen en verlangens achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

     

    I hope you will go out and let stories happen to you, and that you will work them, water them with your blood and tears and your laughter till they bloom, till you yourself burst into bloom.

    ~ Clarissa Pinkola Estes / Women Who Run with the Wolves