Werk met me

Laten we elkaar leren kennen

Hey mooie wilde ziel! Als je deze pagina hebt gevonden, wil je waarschijnlijk met mij samenwerken. Schitterend! Ik ben erg enthousiast om je te helpen met je Wild Entrepreneurship.

MAAR

Voordat we zelfs maar aan deze wilde rit samen beginnen, zou ik graag willen weten of we een match zijn. Voor mij, omdat het mijn job als coach een stuk makkelijker maakt. Voor jou, omdat het je tijd, geld en veel kopzorgen bespaart om te weten dat je bij mij op de goede plek zit – of niet.

Dus geniet van deze gratis dingen die ik voor je heb. Verken ze zelf of boek een Get-To-Know-sessie met mij. En als de vonken overslaan… laten we dan samenkomen en wat magie maken, schat!

Jouw Wilde Ondernemer Business Model op 1 pagina

your-one-page-wild-business-model.png

Meer dan honderd tips, trucs en oefeningen om je overtuigingen te ontzenuwen, je leven een nieuw leven in te blazen en je bedrijf op een soulvolle manier te runnen!

Voor degenen onder ons die een idee (of veel van hen) hebben over hoe ze hun bedrijf moeten runnen, en willen leiden vanuit hun intuïtie – die wilde, soulvolle plek van Weten diep van binnen.

Sign up to get notified when the E-book goes live!

Boek een Gratis Kennismakingssessie

20-30 minuten één op één, via Zoom, vanuit het comfort van onze eigen huis. Laat hieronder een bericht achter – vertel me in een paar woorden waar je momenteel mee worstelt of welke vraag je wilt aanpakken. Voeg het moment of de momenten toe die voor jou zouden werken, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken! 

[wpforms id="7" title="false" description="false"]

De Wilde Ondernemer Methode

Al bijna twintig jaar bestudeer ik naturalistische spiritualiteit – zowel in de neo-heidendom van het Westen, als in de manieren van de mensen die nog steeds verbonden zijn met hun inheemse voorouderlijke wijsheid. Ik heb diep gegraven (bedoelde woordspeling) in de prehistorische manieren van de mensen die het land bewandelden waar ik nu woon – en ontdekte dat er overeenkomsten zijn die tijd en plaats overstijgen.

Wij, als mensen, hebben een kernbegrip van hoe de wereld werkt en wat onze plaats daarin inhoudt. Verschillende spiritualiteiten geven het verschillende namen, maar in wezen zoeken we allemaal naar dezelfde dingen. Liefde, erbij horen, verbinding, een doel in het leven… Wij zijn tegenwoordig niet anders dan toen. Wij zijn niet anders dan de mensen aan de andere kant van de planeet.

De Wild Entrepreneur-methode verzamelt deze oude en universele waarheden in zeven rijken. De divisie is er alleen om deze kennis makkelijker toegankelijk te maken; het is niet van mij en ook niet geheel uniek. Zoals ik al zei, dit zijn universele waarheden. Het is mijn taak om ze te vertalen en het pad vrij te maken, zodat je misschien wat makkelijker op de been bent. Uiteindelijk ben ik hier om je te helpen begrijpen wat deze waarheden voor jou betekenen.

Element Water – Het Hart

Waar leidt liefde je heen? Wie zet jouw ziel in vuur en vlam? Wat brengt jou de meeste Vreugde?
Het Element Water ondersteunt je bij het diep verbinden met je Hart, en alle wijsheid die in dat verband ligt.

Voorouders – Bestemming

Je komt uit een lange rij van makers. Je draagt in je het bloed, de herinneringen en de geschenken van al degenen die je voorgingen. Je bent zelf een voorouder, of je nu kinderen hebt of niet – je drukt je stempel op de wereld. Je voorouders inspireren je doel en ondersteunen je om het volledig te leven.

Element Aarde – Het Fysieke

Je lichaam is het voertuig waarmee je de fysieke wereld om je heen ervaart. Het Element Aarde regeert over alle materiële dingen – je aardt in de werkelijkheid. Geld is een manier waarop het element aarde zich het duidelijkst presenteert aan wilde ondernemers.

Natuurlijk Ritme – Stroming

Onze planeet kent seizoenen van groei en afname. De Maan leidt ons met haar donkere en lichte kanten. Ons eigen lichaam beweegt in golven van lagere en hogere energievoorraden. Afstemmen op je eigen natuurlijke ritme leidt je creatie met flow, overvloed en vreugde.

Element Lucht – Het Mentale

Communicatie, denken en strategie worden allemaal beheerst door het element Lucht. Hoe zijn deze concepten met elkaar verbonden in uw leven en bedrijf? Waar kun je jezelf de ruimte geven om te ademen? Het vinden van een strategie die werkt voor JOUW leven is waar Air je kan ondersteunen en begeleiden.

Rituelen – Verbinding

Sinds het begin der tijden maakt Ritual deel uit van het menselijk bestaan. Het verbindt ons met diepere waarheden, met de heilige eenvoud van het leven. Onze Spirit Guides ondersteunen ons – via Ritual kunnen we gemakkelijk met hen praten. We zijn kinderen van de aarde en de sterren, en Ritual verbindt ons met beide.

Element Vuur – Zielencreatie

Vuur is de vonk die ontbrandt als we goddelijke inspiratie volgen. Houd je vuur gevoed en je zult nooit honger lijden. Creatie komt voort uit Ziel, dus het is belangrijk om die bron van creatie aan te boren en gevoed te houden.
Hoe meer je je Vlam van Creatie voedt, hoe helderder je licht kan schijnen!

Opties en investering

[products limit="4" columns="4"]

Feedback & Reviews

Dit zeggen prachtige mensen over mijn werk <3

“Kayleigh daagt je uit om je grenzen te verleggen, liefdevol en respectvol, maar toch heel uitnodigend. Als je dit aandurft, zul je merken dat het je niet zomaar overal brengt. Kayleigh leidt je naar een plek in jezelf waar je pure kracht en originaliteit wacht om ontdekt te worden. Ze stuurt je met een diep begrip van de menselijke natuur. Ze vraagt je om op een prachtige en creatieve manier kanten van jezelf te ontdekken die je misschien nog nooit eerder hebt gezien. En dit alles met levensvreugde en passie die super aanstekelijk is. Geen vlinderachtige vluchtigheid, maar ware wijsheid, met een diepe verbondenheid met de natuur, en mens zijn hier op aarde, met alles wat daarbij hoort.”

13177468_1754284244815261_3563607362345013536_n.jpg

JelleTas Pasma

Schrijver van De Rode Trilogie

“Op het moment dat ik al die beren op de weg zie, en ik merk dat ik hard aan het vechten ben. Toch wijken ze niet af. Kayleigh liet me ademen, liep met me mee en vertraagde me toen op een heel warme en nuchtere manier in die wervelwind van “Ik moet nu, en ik moet het nu kunnen doen” en de ander “begin voor jou zijn klaar”. Het is fijn als iemand als Kayleigh een tijdje met je meeloopt, en dan kun je zelf verder.”

14192599_10209221836639421_5062911936778318526_n.jpg

Kyra Kieskamp

Danseres, Storyteller

“Kayleigh is vriendelijk, professioneel en aanspreekbaar. Ze weet waar ze het over heeft en gaat daar zorgvuldig mee om. Ze heeft een fijne energie en creëert een veilige omgeving waarin alles gezegd mag en mag worden. Je kunt je hart laten spreken. Ze luistert goed naar je en weet de onderliggende aspecten te triggeren om je aan het denken te zetten en (nieuwe) inzichten te geven. Het gaf mij bevestiging van wat ik diep van binnen al wist, een juiste balans tussen actie, rust en zelfzorg.”

50314437_517761882047533_7436575967096602624_o.jpg

Shira de Koning

Marine Biologist, Grafisch Ontwerper

Veelgestelde Vragen

Coachen met behulp van de natuur, onze spirituele gidsen en de elementen. We gaan de natuur in, onderzoeken waar je tegenaan loopt… en met behulp van je (verborgen) Wilde Weten gaan we op zoek naar het antwoord. Ik zal je in contact brengen met je spirituele gidsen (voorouders, krachtdieren, andere helpers). We werken met de elementen, met visualisaties en carrosserie. Kan met een specifieke vraag, maar ook met een minder specifiek vraagstuk.
Mogelijke onderwerpen:
Je planning voor het jaar doornemen – wat is je natuurlijke ritme en hoe kun je je daaraan aanpassen?
Een nieuw aanbod ontwikkelen, gericht op jouw unieke zielsgaven – waar brandt jouw vuur en hoe ontsteek je dat van je klant?
Je favoriete klant karakteriseren, van hart tot hart – naar wie stroomt jouw liefde van nature, en hoe verklaar je die stroom?

Alles en nog wat waar je het gevoel hebt vast te zitten in je authentieke, natuurlijke zelf. Overal waar je verlangt om je meer op je gemak te voelen door gewoon te zijn wie je bent en te doen hoe je doet.
Mogelijke onderwerpen omvatten, maar zijn niet beperkt tot:
Je planning voor het jaar doornemen – wat is je natuurlijke ritme en hoe kun je je daaraan aanpassen?
Een nieuw aanbod ontwikkelen, gericht op jouw unieke zielsgaven – waar brandt jouw vuur en hoe ontsteek je dat van je klant?
Je Soulmate Client vinden, van hart tot hart – naar wie stroomt jouw liefde van nature, en hoe verklaar je die stroom?

Nee. Het kan zijn dat tijdens onze sessies bepaalde zaken aan het licht komen, die meer diepgaande aandacht vragen. Ik heb mijn diploma Maatschappelijk Werk behaald en heb in de jaren daarna Psychologie gestudeerd. Dus als er zich op enig moment iets voordoet waarbij de hulp van een therapeut nodig is, zal ik je liefdevol ondersteunen bij het vinden van de juiste beoefenaar voor jou.

Laten we eerlijk zijn, we zitten in een crisis. Wij mensen hebben onze technologie zodanig ontwikkeld dat de effecten ervan buiten onze controle liggen. We hebben onze samenleving zo gevormd dat deze schadelijk is voor onze eigen gezondheid.
ReWilding is het proces om iets (een ecosysteem, een stuk land, een persoon) terug te brengen naar een natuurlijke staat. Het is het beest temmen. Het is het afleren van het samengestelde gedrag dat verstikkend is geworden. Het brengt oude wijsheid weer boven water en vertraagt ​​processen tot een gestaag, rustig tempo.

ReWilding van uw bedrijf betekent loslaten wat u is geleerd, is de juiste manier, en opnieuw verbinding maken met wat werkt voor uw authentieke zelf. Met al onze overeenkomsten als mensen is ieder van ons uniek. Het is die verfijnde kwaliteit van Jij-zijn, dat is jouw geschenk aan deze tijd en ruimte die je inneemt. Om ReWild uw bedrijf is om jezelf te ReWild. Om je lang gekoesterde, beperkende overtuigingen af ​​te leren. Om je wilde, dierlijke instincten te ontketenen. Om je eigen botdiepe wijsheid van eeuwen terug te winnen.

Om opnieuw verbinding te maken met je diepste, meest authentieke zelf, en dienovereenkomstig te vieren.

Het is waar, in de afgelopen jaren is het aantal online businesscoaches omhooggeschoten. Misschien nog wel meer in de laatste maanden van lockdowns en thuiswerken. Zelfs spiritueel bewust zijn, en werken met de meer esotherische kant van de dingen, is vrij alledaags geworden.
Wat ik echter maar heel weinig mensen zie doen, is werken met gewortelde spiritualiteit. In mijn meer dan 20 jaar als praktiserende heiden, heb ik de laatste tien jaar besteed aan het bestuderen en belichamen van onze voorouders van jager-verzamelaars. Alle grote religies en spirituele tradities van tegenwoordig hebben hun wortels in een naturalistische, overlevingsgedreven spirituele praktijk. Over de hele wereld waren onze oudste voorouders direct afhankelijk van de natuur voor hun dagelijkse behoeften. Hun spirituele opvattingen waren gericht op die voedende relatie met alle aspecten van de natuur om hen heen. Vandaag de dag dragen we die verbinding nog steeds in onze botten, hoewel de meesten van ons zich daar niet van bewust zijn.
In mijn werk en in mijn eigen leven streef ik ernaar om die verbinding weer wakker te maken. Omdat ik er diep van overtuigd ben dat, wanneer we stevig geworteld zijn in onze eigen voorouderlijke wijsheid, we het best in staat zijn om anderen (en onszelf) te laten bloeien.
Dus als je ervoor kiest om mij je te laten ondersteunen in je zoektocht naar antwoorden, krijg je die sappige, naturalistische, oerenergie (die zo weinig anderen bieden) om je bedrijf echt in de volle grond van je wezen te aarden.

Ja! Vrouwen, mannen, niet-binaire mensen, degenen onder ons die niet de voorkeur geven aan een bepaalde definitie. Iedereen is hier welkom. We zijn allemaal wilde wezens. Gender is een sociale constructie, geen biologische. Als je wilt dat ik bepaalde voornaamwoorden gebruik in interactie met jou, laat het me dan weten. Ik ben meer dan blij om met je samen te werken.

Ik ben een cisgender biseksuele Nederlands-Engelse vrouw, mijn voornaamwoorden zijn zij, haar, haar.

Gratis Kennismakingssessie

20-30 minuten één op één, via Zoom, vanuit het comfort van onze eigen huis. Laat hieronder een bericht achter – vertel me in een paar woorden waar je momenteel mee worstelt of welke vraag je wilt aanpakken. Voeg het moment of de momenten toe die voor jou zouden werken, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken!

[wpforms id="7" title="false" description="false"]