Do you hear the Call of the Wild..?

Wil jij je onderneming naar The Next Level brengen... niet omhoog, maar de diepte in?

Wil jij je spirituele beleving een bedding geven, en je oeroude rituelen en kennis eigen maken?

Wil jij je Wilde Zelf de ruimte geven zich te ontplooien, en je intuïtie inzetten om de oproep van je Ziel in de wereld te brengen?

Word een Wilde Ondernemer: verbonden met je diepste innerlijk weten, afgestemd op het ritme van de natuur, in contact met je voorouders, je spirit animals en de magie van het leven zelf.

Hoe? ZO!

Get in the Flow of being Wildly YOU

Na het volgen van dit programma weet je hoe je écht op je intuïtie kunt ondernemen (ik noem dat je Wilde Weten).

Je hoeft niet meer te rennen en te vliegen om targets te halen waarvan je eigenlijk niet meer weet waarom je ze ook alweer wilde.
In plaats daarvan beweeg je op je eigen natuurlijke flow, in lijn met het Goddelijke boven, onder, rondom en binnenin je.

Je wordt niet langer afgeleid door de zoveelste zelfbenoemde guru die de zogenaamde gouden oplossing heeft bedacht.
In plaats daarvan weet je waar jouw talenten en uitdagingen liggen, en wat de manier is die het beste bij jou past, nu, hier, om verder te komen op je pad.

Je hoeft niet langer bang te zijn voor je eigen angsten en belemmeringen.
In plaats daarvan weet je wat de geschenken zijn van je eigen duisternis, hoe je vrede kunt sluiten met overmatig beschermende stemmetjes, en wat jouw manier is om te zeggen “I am feeling the fear and I am doing it anyway”.

MODULE 1: WATER

Emotie, gevoel, intuïtie, sensitiviteit. Intunen op flow of life. Waar gaat je hart naar uit? Wat maakt jou gelukkig in je leven en werk? Hoe is jouw gevoel van flow? Waar verlang je naar met heel je wezen? Hoe wil je je voelen? Hoe maak je ruimte voor je emotieleven en hoe zet je deze krachten efficiënt in?

It all starts with desire. Maak diepe verbinding met je hart en voel...How do you desire to live?

Efficiënt holding space voor heftige emoties – Alle gevoel verlangt erkend te worden… hoe doe je dat effectief? How to move with the flow instead of swimming against the current?

Hoe kies je voor datgene waar je écht gelukkig van wordt? "Het kan niet altijd feest zijn" - Je leert jezelf primair instellen op datgene waar jouw hart naar uitgaat... dat is je sterkste motivator.

Van wie gaat jouw hart sneller kloppen? Je leert met welke mensen je werkelijk resoneert, met wie er gelijkwaardige uitwisseling ontstaat, en hoe je precies die mensen aantrekt die het meest fantastisch zijn voor jou om als klant te hebben. Je vindt de klant met wie jij maximaal resoneert.

MODULE 2: VOOROUDERS

Je legt de basis voor je werk en leven nu. Je leert werken met je fysieke voorouders (ouders, grootouders, enz.) en hoe je patronen uit die lijn kunt doorwerken. Vervolgens komen je spirituele voorouders aan bod: de teachers die je gehad hebt. Honoring your teachers grounds your wisdom. Tenslotte onderzoek je je voorouderlijn middels regressie en visualisatie, om zo de rode draden te zien die nu nog een rol spelen.

De mensen die jou letterlijk hebben voortgebracht: je ouders, je grootouders, degenen die jou opgevoed hebben... je familie. Je onderzoekt wat er in jouw bloedlijn speelt en hoe je hiermee kunt werken.

Degenen met wie je geen bloedband hebt, maar die wel van belang zijn geweest bij je vorming tot mens. Honouring your teachers... Hoe kun je hun geschenken eer aandoen in je leven en werk nu?

Wie ben je als voorouder van jezelf? Alle vorige levens die je doorgegaan bent... hoe spelen ze nu nog door? Welke lessen kun je erin vinden? Je leert hoe je dit integreert en toepast in je leven en werk nu.

Neem even de tijd om alle kennis, ervaringen en nieuwe inzichten van de afgelopen weken op hun plaats te laten vallen. Allow yourself to breathe <3

MODULE 3: AARDE

Gronding, materie, veiligheid, lichaam. Donkerte. Bescherming. Contact met Moeder Aarde/Gaia. Geld/schatgraven. Wie is jouw schatbewaarder en hoe maak je hem tot je beste vriend? Wat betekent veiligheid en bescherming voor jou? Wat ligt er in je duisternis verscholen, en hoe kun je putten uit de kracht die daarin huist?

Gronding, veiligheid, bescherming - wat is jouw basis? Wat is de grond waarop je je leven verbouwt?

Je draagt het altijd in je: het Goddelijke Vrouwelijke Principe, ook wel Godin genoemd. Haar leren kennen betekent een hernieuwde waardering voor jezelf ontwikkelen. Love your body, love yourself... you are a Goddess!

Wat ligt er diep in jouw Aarde verscholen? Waarde van verborgen (gehouden) delen erkennen betekent je volle kracht kunnen benutten.

Materie, geld en je schatbewaarder. Hoe is je relatie met geld, met materieel bezit? Je leert je schatbewaarder kennen en ontdekt hoe je jouw creaties de waarde toekent die ze verdienen.

MODULE 4: NATUURLIJK RITME

Je maakt kennis met de geschenken en uitnodigingen van de verschillende fases in je eigen hormooncyclus, de cyclus van de maan en de cyclus van het Jaarwiel. Hoe stem je je af op de natuurlijke beweging van expansie en contractie? Hoe maak je hier optimaal gebruik van in je onderneming? Je leert je eigen cyclus kennen en ontdekt de scheppende én destructieve krachten die je in je draagt.

Met de Jaarfeesten vier je de cyclus van de seizoenen. Je leert hoe je je leven & business afstemt op de pieken en dalen in energie door het jaar.

De grote cirkel van het jaar vind je op kleinere schaal terug in de cyclus van de maan. Je leert hoe je je in je bedrijfscommunicatie afstemt op deze energië

Je leert je eigen energiecyclus/menstruatiecyclus kennen en hoe je hier maximaal op kunt afstemmen.

Gun jezelf de tijd om alles te laten inzinken, opdrachten waar je nog niet aan toekwam in te halen, je ruimte te nemen om alle opgedane kennis en ervaring een plaatsje te geven.

MODULE 5: LUCHT

Intellect, cognitieve vaardigheden, studeren, strategie. Spreken, stem vinden, jouw stem laten horen. Storytelling. Contact met Great Spirit/het Hogere/God. Wat is jouw visie en hoe draag je die over? Wat is je strategie om je onderneming te laten floreren, en zelf daarin gelukkig en voldaan te zijn?

Wat wil je bereiken? Hoe wil je dat doen? Je ontwikkelt jouw vision-based Business Strategie: het systeem dat volledig op jou&je onderneming is ingesteld, om je werk zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Contact met het Hogere/God/Universum, wat jouw persoonlijke naam ervoor ook is. Je doet dit niet alleen, en niet alleen voor jezelf... Je maakt contact met het Heilig Mannelijke principe in je leven en werk, en leert hiermee werken in je onderneming.

Hoe breng je jouw visie doelgericht over, op de mensen die je ermee wilt aanspreken? Welke woorden en technieken gebruik je hiervoor? Je leert hoe je jouw eigen charisma als spreker ontwikkelt en versterkt, en hoe je je verhaal kunt inzetten in je business.

Je leert fysieke technieken om je stem krachtig en doeltreffend te laten klinken. Je leert hoe je stukje bij beetje, op jouw tempo, je comfortzone kunt vergroten en datgene kunt vertellen waar het écht over gaat.

MODULE 6: RITUELEN

Samenkomst boven-beneden-rondom-binnenin. Je leert hoe je een heilige ruimte creëert, en hoe je een ruimte die je binnenstapt kunt zuiveren. Je leert werken met helpende spirits en krachtdieren. Je ontmoet je eigen persoonlijke gids voor jouw werk en leven. Je leert formules en rituelen ontwerpen en toepassen voor magisch werk.

Je leert hoe je jouw connectie met de Aarde onder je en het Hogere boven je samenbrengt in alignment. Je leert werken met de kracht van dankbaarheid en prayer. Je leert hoe je effectief je intentie verkondigt (naar jezelf en het Universum).

Je leert hoe je je intentie in de materie brengt, en hoe je je eigen heilige formules afstemt op datgene wat je wilt manifesteren.

Je leert werken met helpende krachten die je bijstaan in je leven en werk: hoe je hen kunt aanroepen, hoe je hun lessen kunt verstaan, hoe je hun hulp kunt integreren.

Geef jezelf de ruimte om al je ervaringen, opgedane kennis en nieuwe vaardigheden te laten bezinken in je systeem. Neem je tijd om alles een plaatsje te geven.

MODULE 7: VUUR

Waar ligt werkelijk jouw passie, waardoor vlam je op en hoe houd je dit vuur voedend, verwarmend, aanstekelijk zonder te verwoesten? Je leert hoe je jezelf en je onderneming op alle lagen kunt voeden, zodanig dat het weer voeding verschaft voor de ander (je klanten). Je transformeert de overtuigingen die jou nu nog tegenhouden in het opstaan in je licht. Je leert hoe je dit kunt inzetten in het creëren van een tribe van gelijkgestemden. Je leert wat je nodig hebt om actie te ondernemen en op jouw podium te stappen.

Hoe kun je je creërende geest maximaal ondersteunen? Wat heb jij nog nodig, om helemaal in the flow te geraken en te blijven? Je leert hoe je het maximale uit jouw creatiekracht kunt halen.

Je verbinding met gelijkgestemden, je tribe, je klantenkring, die jou ondersteunen en die jij voedt met de waarde die je ze geeft. Je leert hoe je deze verbinding optimaal kunt versterken en verzorgen, en blijvend kunt voeden zonder daarbij jezelf weg te geven.

Vuur is reinigend, en met deze reinigende, transformerende krachten laat je de belemmerende overtuigingen los die jou nu nog tegenhouden in je leven en werk.

Laat je licht stralen, vertel je verhaal, doe het werk waartoe je je geroepen voelt. Je leert hoe je de krachten van Vuur kunt aanwenden om je podium te pakken als ondernemer in onze huidige snelle maatschappij.

wilde ondernemer opleiding zo data belangrijke live bijeenkomsten

ZO - DE OPLEIDING TOT WILDE ONDERNEMER

In een volledige online leeromgeving; het materiaal blijft altijd voor je beschikbaar. Lessen volgen op je eigen tempo. Online tribe van gelijkgestemden om mee te sparren, de verdieping mee op te zoeken en ondersteuning te vinden. Maandelijkse coachcalls/Q&A ter ondersteuning. Optionele offline bijeenkomsten met verbredende oefeningen en hand-tot-hart connectie.

Here's some lovely things...

caret-down caret-up caret-left caret-right
Daniëlle Pasma Schrijver, Writing Warriors

Kayleigh daagt je uit om je grenzen op te zoeken, liefdevol en respectvol, maar desondanks zeer uitnodigend. Als je dit durft te ondergaan, zul je merken dat ze je niet zomaar ergens brengt. Kayleigh leidt je naar een plek in jezelf waar jouw pure kracht en originaliteit ligt te wachten om ontdekt te worden. Ze vraagt je om op een heerlijke en creatieve manier kanten van jezelf te onderzoeken, die je misschien nog nooit zo hebt gezien. Geen vlinderachtige vluchtigheid, maar waarachtige wijsheid, met een diepe verbinding met de natuur, en het mens-zijn hier op aarde, met alles dat daarbij hoort.

Renilde Stokhof Coach, Met Veerkracht

Wat was het heerlijk en intens. Het zat zo goed in elkaar dat je me echt hebt meegenomen door mijzelf heen.. Elke hersenbelemmering heb je weten te omzeilen (en mijn brein kan er wat van hoor!!) Door jouw krachtige, duidelijke, geaarde, liefdevolle, humorvolle manier van uiten en zijn kun jij werkelijk iemand in zijn/haar kern plaatsen! Dat is een gave!

Anoniem Deelnemer aan de ReWild Your Life Journey

Ik heb mijn kracht gevoeld. Ik wéét dat ik die heb, maar het kunnen voelen is zo fijn en nodig. Ik heb ook weer wat meer liefde voor mezelf gevonden. Gemerkt hoe belangrijk het voor mij is om te dansen. Elke dag. Daarin voel ik mijn kracht. Daar kan ik me mee op- en ontladen.

...some lovely people have said <3

Kyra Kieskamp Studio Kyra Kieskamp

Zo’n moment dat ik al die beren op de weg zie, en merk dat ik ze keihard aan het bevechten ben. Maar toch wijken ze niet. Kayleigh liet me ademen, liep met me mee en remde me destijds op een hele warme en down to earth manier af in die mallemolen van ‘het moet nu, en ik moet het nu kunnen’ en die andere ‘start before you are ready’. Fijn als iemand zoals Kayleigh dan even met je meeloopt, om daarna weer verder zelf op pad te kunnen gaan.

Rikki Stockman Deelnemer ReWild Your Life Journey

Ik dans terug 🙂 ik werk actiever aan mijn niet meer zo verlegen zijn. Ik voel als ik in de natuur ben zo een rust en thuisgevoel. Nu nog bewuster.

Shira de Koning

Kayleigh is vriendelijk, professioneel en toegankelijk. Ze weet goed waar ze het over heeft en gaat daar zorgvuldig mee om. Ze heeft een fijne energie en creëert en veilige omgeving waarin alles gezegd kan én mag worden. Je kan je hart laten spreken. Ze luistert goed naar je en weet de onderliggende aspecten te triggeren om je aan het denken zetten en (nieuwe) inzichten te geven. Het gaf mij de bevestiging van wat ik diep van binnen al wist, een juiste balans tussen actie, rust en zelfzorg.

ZO - DE OPLEIDING TOT WILDE ONDERNEMER

In een volledige online leeromgeving; het materiaal blijft altijd voor je beschikbaar. Lessen volgen op je eigen tempo. Online tribe van gelijkgestemden om mee te sparren, de verdieping mee op te zoeken en ondersteuning te vinden. Maandelijkse coachcalls/Q&A ter ondersteuning. Optionele offline bijeenkomsten met verbredende oefeningen en hand-tot-hart connectie.